Product is snel geleverd, geen problemen gehad

Goede service en kwalitatief speelgoed

Cadeau voor buurjongen en kleindochter besteld. Waren leuke cadeautjes kinderen waren er blij mee

Super leuk!

Mijn zoontje is er super door geboeid hij vind het heel interessant zijn boekje van paw patrol. Spijtig misschien is dat er niet veel meer op voorraad is maar dat is waarschijnlijk ook groot schuld aan de situatie nu.

Super service

Mijn order bleek overal tussen door te zijn geglipt i.v.m. een kleine storing. Toen ik de status van mijn order wou weten werd ik netjes gebeld en alles werd keurig voor elkaar gemaakt. Super service!

Snelle levering en alles netjes verpakt

Stevige doos met alle bestelde spullen erin ontvangen. snelle levering. Leuk spullen.

Heel goed!

Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk personeel. Hele snelle bezorging. Zelfs een ontbrekend stukje van de Spektro doos toegestuurd gekregen. Superservice!

Duidelijk, snel en goed

Duidelijke mailtjes over de status van de bestelling en betaling. Snelle levering conform de informatie op de site. Heel tevreden dus!

Snel besteld en geleverd

Voor het eerst besteld. Alles liep soepel Snel geleverd

Perfecte levering

In tijden van Corona komen educatieve spelletjes van pas. Zondag besteld, dinsdag geleverd. Top!

Snelle levering en prima service

Makkelijk bestellen. Goede prijs. En vlotte verzending

Prima educatie speelgoed per leeftijd cayegorie

Naar mijn kleinkinderen laten sturen Ik heb niet zoveel verstand ervan wat kleine kinderen nu leuk vinden Daarom is de leeftijds categorie fijn Ze waren er erg blij mee

Het is goed materiaal En ziet er uit zoals op het plaatje

Snelle levering. Duidelijk in communicatie

Goede en snelle levering

Snelle reactie na mijn telefonisch contact over de levering

Prima,

Er was een klein defect maar is snel opgelost, goed bedrijf.

Artikel was niet voorradig. Dat werd op tijd doorgegeven, en werd ook goed meegedacht.

goede prijzen en leuk ingepakt

Zij hadden de beste prijs. Snel bezorgd, goed verpakt en ook leuk ingepakt!! Onze dochter vond het echt leuk (7 jaar)

prima en snelle levering

Geen op- of aanmerkingen. Gewoon vlotte levering.

snelle levering en netjes verpakt

De producten zaten netjes verpakt en werd snel verzonden. Lief kaartje erbij om de klant te bedanken voor de bestelling. Door Corona-uitbraak duurde het bij de bezorger iets langer dan normaal, maar dat is logisch. Hartelijk dank aan alle partijen om dit mogelijk te maken, zodat mijn dochters (3 en 6 jaar oud) nu thuis lekker aan de slag kunnen met hun letterdoos en kwartet! :)

Werkboekje nog op voorraad en snelle levering

Het werkboekje dat ik zocht was bij veel webwinkels uitverkocht, hier nog op voorraad. Eenvoudig bestelproces en het werkboekje werd snel geleverd.

Zeer verantwoord!

Prima speelgoed voor mijn kleinkinderen.

Correcte en adequate klantenservice

Door Corona was de bezorging via Post.nl enige dagen later dan gepland maar gelukkig hadden we het cadeautje tijdig besteld.

Uhmm wel oke

2 3-d puzzels besteld voor de kleinzoons. Maar van 1 puzzel krullen de stukjes zodat het heel moeilijk past. Zeer frustrerend voor een kind. Ik stuur 1 puzzel terug.

iPad kussen van goed kwaliteit

Zie hier boven

29 Johannes Lenartzstraat