prima en snelle levering

Geen op- of aanmerkingen. Gewoon vlotte levering.

snelle levering en netjes verpakt

De producten zaten netjes verpakt en werd snel verzonden. Lief kaartje erbij om de klant te bedanken voor de bestelling. Door Corona-uitbraak duurde het bij de bezorger iets langer dan normaal, maar dat is logisch. Hartelijk dank aan alle partijen om dit mogelijk te maken, zodat mijn dochters (3 en 6 jaar oud) nu thuis lekker aan de slag kunnen met hun letterdoos en kwartet! :)

Werkboekje nog op voorraad en snelle levering

Het werkboekje dat ik zocht was bij veel webwinkels uitverkocht, hier nog op voorraad. Eenvoudig bestelproces en het werkboekje werd snel geleverd.

Zeer verantwoord!

Prima speelgoed voor mijn kleinkinderen.

Correcte en adequate klantenservice

Door Corona was de bezorging via Post.nl enige dagen later dan gepland maar gelukkig hadden we het cadeautje tijdig besteld.

Uhmm wel oke

2 3-d puzzels besteld voor de kleinzoons. Maar van 1 puzzel krullen de stukjes zodat het heel moeilijk past. Zeer frustrerend voor een kind. Ik stuur 1 puzzel terug.

iPad kussen van goed kwaliteit

Zie hier boven

goed en netjes

keurig verpakt. Het spel zag er heel netjes ui

Leuk speelgoed, snelle levering

Voor kleindochter die 5 jaar wordt iets leuks om in de tuin te spelen in deze moeilijke tijden.

Heel goed en persoonlijk verzorgd van begin tot eind !

Een bedankkaartje en wensen van plezier met de aankoop persoonlijk ondertekend door Anita & Coen ~ hoe leuk is dàt ! Dit was mijn eerste bestelling hier en wat mij betreft niet de laatste ;) Vriendelijke groeten Anna

Snelle, goede levering

Snelle levering, netjes verpakt

Groot assortiment en snel verzonden

Speelgoed was erg snel binnen (1 werkdag)

Perfecte service

mooie verzorgde website goede zoekfuncties

Ik had de Loco Maxi set besteld met 1 boekje en 1 boekje Loco Bambino. ( starters bambino set had ik al) Super attent dat ze even belde of dit wel klopte.

Ondanks deze gekke tijden een snelle service, mooie boeken die niet overpakt waren en ruime keuze.

Uitstekendste

Mijn kleinkinderen waren heel blij met de toegestuurde boeken.

geweldig

Bestelde artikel was tijdelijk niet leverbaar, werd meegedacht voor een oplossing. Uitgekozen alternatief was snel thuisbezorg. 👍

Super leerzame materialen!

Goede ervaring met de levering van mijn bestelling.

Ik zocht voor mijn 6 jarig zoontje een boek met duidelijke, voor zijn leeftijd , afbeeldingen en uitleg over de meest gestelde vragen ... aarde , zon, hoe wordt papier gemaakt enz.... de 2 aangekochte boeken zijn ok maar op sommige vlakken voor hen nog moeilijk om te begrijpen . Indien u mij andere boeken kan aanbevelen neem ik die graag in overweging.

Leuk assortiment

Goede prijzen en snelle levering

Goed!

Netjes verpakt, op tijd binnen!

Makkelijk online super fijne speelgoed te bestellen. Levering is erg snel en je wordt goed op de hoogte gehouden rondom het bezorgmoment. Aanrader om bij te bestellen.

Prima ervaring, reactie op mail en snelle levering

Vanwege Coronavirus een electriciteitsbox gekocht voor kinderen om mee te spelen en te leren. Snelle levering. Prima en leerzaam product.

Duidelijke website, snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering,

Top. Snel geleverd.