Supersnelle bezorging in Sinterklaastijd

Ik had na 18:00 besteld en was verrast dat ik de bestelling de volgende dag al bij een PostNL punt af kon halen. De site gaf namelijk aan: voor 17:00 besteld is morgen in huis. Superservice!!

Goede kwaliteit, snelle levering en breed aanbod

Tevreden

voldoet aan verwachting, verzending en bezorging prima

voldoet aan verwachting, verzending en bezorging prima

Schitterend!

Ik heb verschillende keren de klantenservice moeten bellen i.v.m. met mijn bestelling. Ik werd ongelooflijk goed opgevangen en geholpen. Toen de telefoonverbinding uitviel, belde de klantenservice mij zelf direct terug. Dit vond ik geweldig. Er werd alles in het werk gesteld om mijn bestelling tijdig bij mij te krijgen wat ook gelukt is.

Prima snelle levering

2 sterren voor de snelle levering. Maar ik kreeg een volledig verwoeste verpakking.. Slechte zaak.

Prettig en persoonlijk

Fijne webshop en erg fijn dat er persoonlijk contact opgenomen werd toen er een artikel niet meer op voorraad bleek te zijn. Proactief opgelost en toen de bestelling snel verzonden.

Prima levering

Snel en goed verpakt

Verbazend snel en op tijd geleverd

Idem als on titel

vlotte afhandeling

vlotte afhandeling en een mooi pakket.

Was zeer goed

Zeer tevreden, snelle levering

snelle bezorging

snelle bezorging

Super snelle levering

Overzichtelijke website

Doet wat ze beloven

Goed artikel. Binnen de aangegeven tijd geleverd.

Mijn bestelling was eerst de verkeerde geleverd, maar super snel de juiste ontvangen! Super bedrijf!

Snelle levering en prettige klantenservice!

Super! Snelle levering, mooi en veelzijdig assortiment, steeds een kortingskaartje bijgesloten voor een eventueel volgende bestelling. Betrouwbare internetwinkel. Voor mij zeker een blijver!

Super klantenservice

Snelle levering, (helaas kapotte doos) maar door de super klantenservice, binnen een paar dagen al een nieuwe in huis. Ben dus super tevreden! Bedankt!

Order niet compleet

Ik had een order geplaatst voor mijn kleinkinderen. Helaas was de Nanod speelgoed niet compleet. Hierna telefonisch contact gehad met de klantenservice. Na 3 dagen weer telefinisch contact gehad aangezien ik niets vernam over de voortgang van de zaken. De medewerker gaf aan de ontbrekende onderdelen na te sturen. Ik ben nu in afwachting...

Prachtig duurzaam speelgoed. Ga zeker meer bestellen.

Vlot en snel

Mooi speelgoed en snel geleverd

Zaterdagnamiddag online besteld, maandag al geleverd in Belgie!

kleinkind heeft zich prima vermaakt. heeft alle speelmogelijkheden uitgeprobeerd.

Duidelijke site om te bestellen. Overzichtelijk.

Snelle levering van het product

Uitstekent

Prima snel bezorgt

Snelle levering, goede producten

Ik had iets besteld om 22:00 en het was er ruim 12 uur later.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk