Zeer snelle levering. Prima aandacht toen ik een ontdekte dat ik een onderdeel had misbesteld. Ga zo door!

Speelgoed is een succes

De kleuren en diertjes zijn aantrekkelijk.

Communicatie en levering prima

Product valt tegen in gebruik: de ‘toeter van de muziektafel zit aan de zijkant waardoor het geheel kantelt als je erop drukt-> kan beter in het midden geplaatst worden

Super snel geleverd

Gelijk volgende ochtend in huis Mijn dochter was superblij met haar plus plus Mooi speelgoed

Top levering

Makkelijke site ..Snelle levering

Makkelijk bestellen,snelle levering,product valt tegen.

Makkelijk bestellen,snelle levering,product valt erg tegen.

Heel tevreden!

Mijn zoon met ASS gebruikt de tangles heel veel. Ze zijn leuk en liggen goed in de hand. Ook snelle service

Educatief speelgoed

Educatief speelgoed gemaakt van kindvriendelijke materialen ter bevordering voor het creatieve vermogen van het kind. Geen batterijen speelgoed maar degelijk gemaakt en vooral duurzaam en hoog kwalitatief. Dit soort speelgoed wordt aangeraden om het kind te prikkelen in de ontwikkeling van de zintuigen. Een juiste keuze waar eventueel de broertjes of zusjes en andere speelgenoten jaren lplezier van zullen hebben

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit.

Ik ben zelf enthousiast bij het zien van het speelgoed, het is werkelijk wat ik zoek als cadeau voor mijn kleinzoon.

Leerrijk

Sterk materiaal. Leerrijk. Snelle levering.

Fijne ervaring

Bij mijn betaling was er wat misgegaan. Een kort belletje was voldoende om een nieuwe betaallink te krijgen. De bestelling werd vervolgens vlot geleverd. Fijne winkel.

Prima producten, klantvriendelijke, snelle en goede afhandeling.

Bij één van de afgeleverde artikelen was het doosje aan de achterzijde gescheurd. Na 1 telefoontje ontving mijn kleinzoontje , voor wie dit bestemd was, de volgende dag een vervangend product. De afgeleverde goederen zijn verder prima en deze firma is zeer klantvriendelijk.

Snelle levering/ doos was wel open gegaan in verpakkingsmateriaal-ik hoop dat puzzel compleet is. Ik ga hm woensdag geven.

Bestelling goed aangeleverd. Product voldoet perfect

Super !!!!

De twee emmertjes die ik bestelde waren een succes bij mijn neefjes. Zodanig zelfs dat het emmertje meemoest om te slapen.

Zeer snel en goed

zeer snel en goed

Voldoet aan kwaliteitsverwachting

Mooi materiaal, snelle levering.

Geweldige zorg.

Bezorgadres was fout overgekomen. Directe reactie na reclamering om er voor te zorgen dat alles goed zou worden bezorgd.

Producten goed ontvangen. Alles was duidelijk en goed gecommuniceerd.

Heel attent dat ze me belde dat artikel niet leverbaar was en met alternatief kwamen.

Snel antwoord op vraag en snel geleverd

mooi, educatief

Was geschenkje. Weet dus niet hoe het werkt

Van mijn bestelling bleek 1 product niet direct leverbaar (anders dan vermeld in de webshop). Ik werd hier netjes telefonisch over geïnformeerd. Bestelling zo snel mogelijk ontvangen.

Geweldig!

Perfecte bezorging, prima op tijd. Speelgoed super in orde.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk