Top product

Het was een cadeau voor mijn kleinzoon en hij was er blij mee en speelt er veel mee.

leuke site

Voor de kleinkinderen leuke (en soms leerzame) cadeautjes gekocht. Veel keuze.

het gewenste product zeer snel geleverd

het gewenste product zeer snel geleverd

Super service

Had een onderdeel nodig voor Spektro wat moeilijk verkrijgbaar is. Na overleg super snel geregeld en heel netjes opgestuurd!

Correcte levering vriendelijk service

Correcte levering, alles kwam op tijd binnen. vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed meegedacht met de wensen, en dat is een goede service

Heel goed, qua service en levering

Er werd persoonlijk contact gezocht om bestelde boekjes na te checken op gevraagde informatie. En zelfs teruggebeld. Niks dan lof en keurige bezorging. Bedankt

Artikel valt tegen

Artikel voldoet niet aan mijn verwachting levering was top

Snelle levering en leuke spullen. Ik vond alleen het frozen koffertje iets te duur voor wat erin zat, maar niks te klagen over de levering.

Heel goed!

Snel geleverd, conform beschrijving. Kleinzoon is er heel blij mee.

Prima. Snelle levering.

+teleurgesteld door beschadigde doos van product.

Bij het openen van de verzenddoos bleek het deksel van de productdoos gescheurd te zijn. Denk niet dat de inhoud beschadigd is, maar het is een kado voor mijn kleinzoon die morgen, 7 juni, jarig is. De verzenddoos was in prima staat, dus de productdoos moet bij het inpakken al beschadigd zijn geweest.

Heel erg klein en geen BROM tol

Het valt erg tegen...zo klein het is een tol zonder BROM

Prachtig

Super snelle levering van een prachtige 3D puzzel!

Enorm aanbod en variaties aan duurdere en betaalbare mooi speelgoed.

Helemaal tevreden over de website, bestelling en levering.

Heel goede ervaring

Grote keuze in verantwoord materiaal/ producten op creatief gebied. Met vlotte service

Duidelijke site

Goede site, mooi speelgoed.

Duidelijke website, snelle levering

heel leerzaam en goed voor de natuur

heel leuk voor kinderen om spelend te leren

Mijn ervaring met Educatief Speelgoed is in één woord fantastisch.

De levering van het gekozen speelgoed item was bliksemsnel en heel verzorgd ingepakt. Educatief Speelgoed is echt een aanrader.

Mijn ervaring in 1 zin is als volgt!

Mijn ervaring met Educatief Speelgoed is, dat ik mijn pakketje nog niet heb ontvangen.En dit pakketje zou ik graag nog willen ontvangen als ik eenmaal mijn pakketje heb, dan zou ik waarschijnlijk weer een beoordeling moeten doen schrijven op de Kiyoh pagina.Er staat hieronder van aanbevelen of niet of terwijl een Ja of een Nee nou ik vul nu in van Ja maar dat is omdat ik ze nog een kans wil geven maar het zou maar zo is een keer nog een Nee kunnen doen gaan worden hoor! Jenneke Jenneke

Zeker aanbevelen!

Mooi en goed speelgoed! Goede service, snelle levering en keurig verpakt!

Snelle levering, mooie spullen en prijs. Alleen zou het fijn zijn als het winkelmandje niet zo snel leeg is. Ik heb wel 8 keer alles opnieuw moeten zoeken.

Alles zeer correct afgehandeld en geleverd.

Ik moest een klein onderdeel dat defect was van Spectra electro. Ik heb dit onderdeel nieuw besteld, nadat zij via e-mail hadden aangegeven dat het leverbaar was. Voor dat onderdeel moest ik € 3,95 verzendkosten betalen. Het onderdeel werd de andere dag thuis bezorgd met een brievenbus zending van PostNL. Op de factuur was door Coen geschreven dat het via brievenbus post bezorgd kon worden en dat € 2,00 bezorgkosten terug gestort wordt i.v.m. deze bezorging. Dat vond ik super!

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk