Mijn ervaring met Educatief Speelgoed is in één woord fantastisch.

De levering van het gekozen speelgoed item was bliksemsnel en heel verzorgd ingepakt. Educatief Speelgoed is echt een aanrader.

Mijn ervaring in 1 zin is als volgt!

Mijn ervaring met Educatief Speelgoed is, dat ik mijn pakketje nog niet heb ontvangen.En dit pakketje zou ik graag nog willen ontvangen als ik eenmaal mijn pakketje heb, dan zou ik waarschijnlijk weer een beoordeling moeten doen schrijven op de Kiyoh pagina.Er staat hieronder van aanbevelen of niet of terwijl een Ja of een Nee nou ik vul nu in van Ja maar dat is omdat ik ze nog een kans wil geven maar het zou maar zo is een keer nog een Nee kunnen doen gaan worden hoor! Jenneke Jenneke

Zeker aanbevelen!

Mooi en goed speelgoed! Goede service, snelle levering en keurig verpakt!

Snelle levering, mooie spullen en prijs. Alleen zou het fijn zijn als het winkelmandje niet zo snel leeg is. Ik heb wel 8 keer alles opnieuw moeten zoeken.

Alles zeer correct afgehandeld en geleverd.

Ik moest een klein onderdeel dat defect was van Spectra electro. Ik heb dit onderdeel nieuw besteld, nadat zij via e-mail hadden aangegeven dat het leverbaar was. Voor dat onderdeel moest ik € 3,95 verzendkosten betalen. Het onderdeel werd de andere dag thuis bezorgd met een brievenbus zending van PostNL. Op de factuur was door Coen geschreven dat het via brievenbus post bezorgd kon worden en dat € 2,00 bezorgkosten terug gestort wordt i.v.m. deze bezorging. Dat vond ik super!

Zeer snelle levering

Het speelgoed ziet er kwalitatief goed uit. Ik kom zeker nog eens langs op jullie site.

Er was onduidelijkheid over het afleveren van het pakket. Werd zeer adequaat opgepakt. 1 dag afwachten en de volgende was het pakket buiten voor de deur gezet. Omdat het heel goed verpakt is was het geen probleem, verpakking was in tact en Lalaboom in mooie koker klaar om mee naar het feestje te nemen.

Goede prijs en super snelle levering zelfs naar Duitsland!

Positief, het verliep allemaal volgens afspraak

Kadootje voor een jarig kleinzoontje. Over twee weken krijgt hij het en hij is dé beoordelaar. Dus...

Snelle leverimg

Zeer tevreden!

Ruime assortiment. Prijs kwaliteit is goed. Snelle levering.

Uitstekende service na klacht

Betreft: houten muziekplankje. Naar aanleiding van een negatieve recensie over het muziekplankje nam Educatief-speelgoed direct telefonisch contact op. Vervolgens werden de klachten serieus genomen en ontving ik de volgende dag een gloednieuw, goed afgewerkt muziekplankje. Prima geregeld!

Supersnelle levering, voldoet volledig aan de verwachting

Op zondagmiddag besteld en maandagochtend bezorgd. Goed en niet te ruim verpakt.

Een vlotte, goedverzorgde bestelling

Ziet er kwalitatief goed uit, maar een mikado-probleempje...

We hebben 4 grote houten buitenspelen aangekocht en die zien er heel goed en leuk uit :-) Enkel de Mikado XL heeft wat afgezien en een aantal van de stokken staat wat krom :-0

Hartstikke mooie puzzel en snel bezorgd!

Prima service!

Meedenken oplossing

Bestelde tangle was al na 2 dagen kapot bij normaal gebruik. Mail gestuurd en onderdeel opgestuurd gekregen om de schakel te vervangen.

Er werd gewoon snel geleverd wat ik besteld had.

Goed aangekomen

Fijn en vlot

Gemakkelijk te bestellen en volgende dag al geleverd! Top! Misschien een tip , ons pakketje was klein en had dus wel door de brievenbus gepast. Hierdoor hadden we niet thuis moeten zijn en was wellicht de verzendkost minder geweest. Al was deze nu schappelijk.

snelle levering!

De bestelling van dit leuke speelgoed ging super!

Ondanks een verhuizing van het magazijn werd er toch nog een pakketje opgestuurd.

Ik kan de kwaliteit van het geleverde loopwagentje nog niet beoordelen, want het wordt pas volgende week uitgepakt en gemonteerd door de ouders van ons kleinkind.

Snelle en goede levering!

We hebben ons pakket goed ontvangen, bedannkt!

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk