Prachtig ingepakt, topservice

Alles naar wens. Betrouwbaar verkooppunt.

Besteld en binnen 3 dagen thuis Nog niet in gebruik Sint ksdootje

betrouwbare communicatie

snel, duidelijk en servicegericht

Supergoed

Duidelijke communicatie !

Snelle levering.

Ondanks de drukke tijd, toch snel geleverd. Alleen zou de verpakking beter aangepast kunnen worden aan het te versturen artikel.

Fijn!

Website vol waardevol speelgoed, prima afhandeling

Voorspoedige levering

Voorspoedige levering. Ziet er goed uit.

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering

Snelle levering en superleuk ingepakt!!

Hier kom ik zeker nog een keer terug! Snelle levering en zo leuk ingepakt!! Top geregeld!

Makkelijk om online te bestellen en vlotte levering

Er staat duidelijk bij de producten binnen welke termijn ze leverbaar zijn. Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Producten worden met de nodige zorg verpakt.

Super service en echt klantvriendelijk

Snelle levering van cadeautjes en over de nalevering werd meteen gebeld en de opties werden besproken. Deze webshop is een aanrader om mooie cadeaux te kopen!

Mooi en goed speelgoed vlot geleverd

Goede communicatie Speelgoed voldoet aan de verwachting/belofte. Vlotte levering / netjes verpakt verzonden.

Vlot geregeld!

Vlot geregeld!

Uitstekend!

Snelle levering. Keurig verpakt en werd goed op de hoogte gehouden.

Snel bezorgd, maar had in envelop gekund. Gemiste kans.

Snel bezorgd, maar had in envelop gekund. Gemiste kans. Probeer beetje duurzamer te zijn!

Goede Service

Wilde er nog iets bij dezelfde bestelling. Keurig netjes door het bedrijf gebeld en geregeld. Prima producten. Verzorgd ingepakt.

Het kan

De Nijntje klok was een klein beetje beschadigd. Als ik hem had terug gestuurd, was mijn cadeau te laat geweest. Dus heb het maar zo gelaten. Misschien een tip om artikel goed te controleren voordat jullie het opsturen.

hele goede en snelle service

reactie na aanvraag per mail was snel en persoonlijke service. dus Top

Snelle levering , supermooie sinterklaasverpakking . Eerlijk bedrijf , per ongeluk dubbele betaling gedaan . Het werd onmiddellijk gemeld door het bedrijf en direct teruggestort op mijn rekening.

Snelle levering en goede service

Pakketje was niet compleet. Dit is heel snel hersteld. Met persoonlijk bericht bij het pakket. Prima service en leuk speelgoed!

Snelle levering goed product!

Goede kwaliteit

Ik heb een goede ervaring met deze winkel.

Snelle en correcte afhandeling en levering.

Onverwachte afloop

We kregen bericht dat de microscoop pas dinsdag bezorgd zou worden en wij de zondag ervoor al Sinterklaas vierden. Maar op zaterdag kwam het bericht dat het pakje tussen 11.30 en 13.30 bezorgd zou worden. Dus wij super tevreden. Daarvoor dank. Mooi ingepakt en tevreden over de microscoop , met dat wat wij zagen. Pakje werd thuis uitgepakt. Nog geen minder prettig bericht. Dus alles lijkt in orde.

Snelle levering. Prettige site.

Mooi aanbod en snelle levering

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk