Mooi aanbod en snelle levering

Super fijne webshop!

Super snel geleverd. Ik had er voor gekozen om de producten in te laten pakken. Het was heel netjes ingepakt net mooi papier. Er zat een handgeschreven briefje bij waarin werd aangegeven dat de pakjes waren gemarkeerd, zodat ik precies wist welk product in welk pakje zat. Helemaal super!

Voor zover aan de orde een prima service

Ben heel goed geholpen door de klantenservice (Koen) met de moeilijk verkrijgbare onderdelen van Spectro Car. Top.

Vlotte levering

Prima communicatie en vlotte levering

Snel en goed

Verbaasd dat er gebeld werd over de bestelling . Supergoed dat er niet klakkeloos met de bestelling wordt omgegaan

Goede manier van aanbieding attributen en levering

Hebben goed een keuze kunnen maken voor onze kleinzoon een cadeau met keuze en interesse afgestemd op het kind van de leeftijd waarop het van toepassing was tussen 9 en 12 jaar , hij was er heel erg blij mee en ging gelijk mee aan de slag, het was geslaagd.

Geweldige service!

Het was mega snel in huis en het zijn echt mooie producten. Dank jullie wel!

Ik heb t bestelde nig niet geprobeerd, daar de kinderen het met sinterklaas krijgen

Klantgericht meedenken.

Ik werd gewezen op fouten, die ik had gemaakt in mijn bestelling, Het teveel bestelde werd geannuleerd en het teveel betaalde werd per omgaande teruggestort.

Leuke producten, vlot geleverd

Zeer tevreden!

Na 5 dezember pas bekend

De UK KAI van 2 jaar en 8 maanden gaat het nog uitproberen

Prima en op tijd bezorgd

Het is de 1e keer dat ik hier heb besteld. Hetzag er goed uit

Prachtige boekjes binnengekregen maar het was alleen niet wat ik er van verwacht had. Het is eerder een soort puzzelboek en dat had ik niet uit de beschrijving gehaald. Ik weet niet of ik dit nu echt kan gebruiken.

Vlotte afhandeling van een probleempje

Een speelgoedxylofoontje gekocht, maar de tonen zijn vals.

Het werd snel bezorgd, maar de tonen van het xylofoontje zijn vals. Zo zal een kind niet van muziek gaan houden. We zullen het dus terugsturen. Wat maakt dat iemand een muziekinstrument maakt en verkoopt dat vals is??

Zelfs bellen of geen vergissing gemaakt was. Zeer correct..!!!! !

volgens het boekje

Er ging echt helemaal niks verkeerd!

Voor mijn kleindochter is het een leuke bezigheid, lekker bezig zijn

Hier een aantal dingen besteld. Vlug binnen goede service

hele fijne service!

Waar zie je dat nog, dat je online bestelt en dat ze meedenken over je bestellen. Ze checkten even of mijn bestelling wel juist was ( wat niet zo was) en we kwamen samen tot een alternatief. Meedenken met de klant dus, altijd fijn. De volgende dag was mijn (juiste) bestelling er.

Geweldige service

Een leuk kadootje besteld voor een 1 jarig meisje. Helaas ontbreekte er een paar onderdelen van het kadootje waar educatief speelgoed geen invloed op had. Dit aangeven via de mail en werd meteen gebeld. Binnen een dag was het opgelost en binnen nog een dag bezorgd bij de jarige job. Super, dankjewel! P.s. Als je twijfelt over de inpakservice, doen! Zonde om het uit te pakken, zo mooi!

Goed, netjes en snel geleverd

Goed!!!

Goede uitleg bij artikel, snelle levering!!! Top!!!

Zéér tevreden!!

Perfecte dienstverlening. Goede info verkregen i.v.m. een product dat niet direct voorradig was. Alles correct verzonden zoals beloofd. Zeer tevreden over de kwaliteit van het speelgoed. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik heb educatief-speelgoed.com ervaren als een duidelijk betrokken en servicegericht bedrijf.

Ik heb op 18 oktober jl. een bestelling gedaan incl. verzendkosten. Niet snel daarna bedacht ik me dat ik nog iets vergeten was te bestellen en heb toen uiteraard weer verzendkosten overgemaakt. Binnen een uur werd ik gebeld door educatief-speelgoed.com met de opmerking dat het al duidelijk was dat ik iets vergeten was en dat ze de tweede keer verzendkosten terug zouden storten. Ik was echt blij verrast... ik heb echt nog nooit eerder meegemaakt dat bedrijven dit op eigen initiatief bedenken en voorstellen! Verrassend aardig en servicegericht. De bestelling is netjes en zorgvuldig de volgende dag bezorgd! Heel hartelijk bedankt!

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk