Tevreden

Artikelen zijn goed en de kadoverpakking was erg mooi!

Snelle levering, Goede prijs

Leuk en leerzaam speelgoed en een goede kwaliteit

Kinderen waren er blij mee 1 en 2 jaar.

Snelle levering en goed verpakt

De artikelen die ik heb besteld zaten in een goed formaat doos. Het geheel zag er verzorgd uit. Er worden leuke producten aangeboden.

Mijn ervaring is fantastisch.

Het cadeau was voor een 2-jarige, maar aan het begin van de avond vonden zelfs oudere kinderen als volwassenen het superleuk.

Mooie producten en voldoende keuze...

Mooie website, overzichtelijk, voldoende keuze, goede prijzen. Ik zou jullie zeker aanraden!

Geweldige website met tof leerrijk speelgoed.

Geweldige website met tof leerrijk speelgoed. Voor iedere leeftijd iets toepasselijk. Juiste prijs met een super kwaliteit!

Geweldig leerzaam en gezellig speelgoed.

Mijn dochtertje van twee speelt uren lang mee.

Leuk speelgoed! Stevig genoeg voor het diel!

Positief

Goede ervaring

Fijn speelgoed. snel gevonden wat ik nodig had en snel geleverd

Snelle levering, tevreden klant.

Snelle levering, tevreden klant.

Leuk aanbod en snelle service!

Leuk aanbod, levering snel en zoals aangegeven.

Uitdagend

Onze vijfjarige kleinzoon gaat hier onder begeleiding van opa voortvarend mee aan de slag. Een onderdeel werkt echter niet van de starters set die we eerder gekocht hebben. Kunnen jullie ook losse onderdelen sturen? Mvg Marja Cauberg

Vlot en prima geregeld.

Eerst telefonisch contact gehad omdat ik de maten niet kon vinden op de website. Vlot geholpen, en heerlijk zonder keuze menu, direct iemand aan de lijn. Direct antwoord gekregen op mijn vraag. Bestelling gedaan,, volgende dag in huis. Prima.

Keurig en snel geleverd

Ervaring heb ik niet. Dit is de eerste keer

Duidelijke site, snelle levering en bij vragen of problemen kun je ze makkelijk bereiken en bereik je ze niet wordt je terug gebeld.

Leuke webshop met goede service!

Erg leuk speelgoed, heb meerdere cadeautjes besteld voor neefjes/nichtjes. Goede service van Educatief Speelgoed. Zeer snelle levering en goede klantenservice toen een deel van de bestelling nog niet verstuurd was. Top!

Zeer goede snelle service

Zeer goede service!

leuke eerste kennismaking met de website en vlotte service!

vanaf het moment van uitzoeken van het artikel t/m de levering verliep alles vlot en naar wens. Het uitgezochte artikel viel heel erg in de smaak! Zeker een aanbeveling!

Zeker een aanrader!!

De cadeautjes waren echt prachtig ingepakt!! Dank daarvoor.

Heel goed!!

Snelle levering, leuk ingepakt

Doet wat het belooft

Leuke keuze in speelgoed en betaalbaar

Mijn zoon is erg blij met de tangle!

De bestelling werd geleverd zoals afgesproken.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk