Snelle levering en product als omschreven!

Leuk dat ze er een persoonlijk kaartje bij sturen!

Mooi en kwaliteitsvol materiaal

De service minder, we hebben lang moeten wachten op de levering en kregen hierover geen mail.

Snel geleverd, prima prijs, prima product

Snel geleverd, prima prijs, prima product

Top service!

We hebben een tangle besteld voor mijn zoon. Die bleek wat stroef te lopen. Eigenaar heeft er alles aan gedaan om tot een goede oplossing te komen. Zoon helemaal blij!

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer positief ,snelle afhandeling zowel bestelling als levering.

Snel geleverd, goede kwaliteit.

prima kado

Snelle levering en goed product

Snelle levering en goed product

Totaal niet wat ik heb verwachtt..

Ik vins het totaal niets...

Prima service!

Na mijn online bestelling bleek de voorraad niet te kloppen. Via persoonlijk bericht een oplossing gezocht. Erg netjes afgehandeld.

Mooie spullen, snel geleverd

Goede kwaliteit spullen, duidelijke communicatie over levering. Wat wil je nog meer?

Snelle levering en leuk ingepakt!

Snelle levering en leuk ingepakt!

Goed verpakt en super snel geleverd.

Aanbevolen.

Prettig bedrijf, snelle bezorging, goede artikelen en zeker geen te hoge prijs.

Mijn ervaring is dat educatief-speelgoed een prettig bedrijf is met meedenkende medewerkers, snelle bezorging, goede artikelen met een marktconforme, of zelfs iets lagere prijs.

Ben heel goed geholpen kon niet beter

Alles prima in orde

Goede webshop. Vlotte levering

Artikel zoals omschreven en keurig op tijd geleverd.

Betrouwbaar en accuraat, leuk speelgoed.

Mooie producten, snelle bezorging

Prachtige houten producten, precies zoals omschreven. De volgende dag al geleverd :)

Geweldig speelgoed, uitstekende service

Super persoonlijke service die je nergens anders zo vriendelijk vindt. Ze helpen je graag en doen echt hun best voor je, zelfs als je geen aankoop doet.

Erg goed

Leuk en goed speelgoed. Zeer snelle levering.

Snelle bestelling met top service. Kado keurig verpakt en volgende dag al bezorgd.

Vlotte levering, product zoals verwacht

Een vlotte levering. Ruim aanbod online en het product dat ik besteld heb voldoet aan het beeld dat ik op de website kreeg. Bestellen via deze website is voor herhaling vatbaar!

Zeer vriendelijk en goede kwaliteit

De medewerkers waren zeer vriendelijk en belden meteen op toen er een product niet op voorraad was. De kwaliteit en de prijs staat ook zeer goed met elkaar in verhouding. Zeer tevreden.

Fijne webshop met goede producten

Als je eens wat anders wilt voor je kleinkind is dit een zeer goed alternatief voor de gewone speelgoedwinkel. Leuke, creatief speelgoed dat een hele goede bijdrage levert bij de ontwikkeling van het kind.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk