Leuke website met bijzonder speelgoed!

Ik heb bij educatief-speelgoed.com een puzzel voor de verjaardag van mijn zoontje gekocht. Wij zijn helemaal tevreden. Hij maakt de puzzel graag! De puzzel heeft een vergrootglas en met dit vergrootglas kun je als de puzzel af is verschillende dingen vinden in de puzzel.

Snel en goed verzorgd,product voldoet aan verwachting

Duidelijke site om te bestellen. Persoonlijk contact was prettig.

Deze firma doet wat ze belooft ten volle,beter kan het niet,chapeau.

Ik had een mooie puzzel voor mijn kleindochter gezien,besteld en betaald. Kreeg direct de bevestiging van mijn aankoop,verder de informaties inzake o.a.levering enz. Dit alles ging ansluitend van een leien dak,waarvoor mijn dank.

Prima webshop

Goede service. Snelke levering. Kealiteit zeer goed. Heel mooi speelgoed.

Afwachten

Ik heb het helaas nog niet ontvangen , Zal drukte zijn

Geen probleem geen probleem met de bestelling

Snelle en betrouwbare levering

Snelle en betrouwbare levering tegen gunstige prijzen

Snelle en goede levering. Mooi materiaal.

De volgende dag alles in huis. Super!! Ik hoop dat mijn zoon profijt heeft van de hulpmiddelen.

Breed assortiment, super snelle levering!

Heb al een aantal keer via educatief-speelgoed.com besteld en bevalt super goed! Breed assortiment, en snelle levering. Goed verpakt en met inpakservice, ideaal voor cadeau's.

Super blij met me bestelling . Na 1 werkdag kon ik al me pakketje ophalen bij de afhaalpunt. Super educatieve speelgoed hebben ze voor alle leeftijden.

Prima rtikel.

Snel geleverd en in prima conditie.

Erg goede service

Nadat er een stukje kapot was van het speelgoed, super snel geholpen.

Fijn dat ik gebeld ben en nu super service

Na contact hebben ze het probleem goed opgelost

Mooie service!

Fijne en snelle service, ook na het bezorgen van het verkeerde artikel werd snel en accuraat gehandeld!

Fijne webshop en prima service

De webshop is overzichtelijk en makkelijk te filteren op leeftijd. Bestelling wordt snel geleverd. Je moet goed de retourpagina lezen om een product gratis te kunnen retourneren. Er wordt wel snel gereageerd op de mail en ook de creditnota is snel binnen. Klein verbeterpuntje: in de emails over wanneer het pakket wordt bezorgd staat altijd het opgegeven thuisadres, ook wanneer er gekozen is voor afhaalpunt. Dit zorgt voor verwarring.

Mooi speelgoed!

Keurig op tijd geleverd en goede communicatie

snelle levering en goede kwaliteit

Voor ons kleinkind een paar leuke kadootjes gekocht : hij was er blij mee!

Lekker vlot

Alles snel geleverd! Top!

Super service!

Ik had iets besteld online voor mij kleinkinderen. Eén artikel was niet op voorraad en ik werd opgebeld vanuit Nederland om dit te melden. Ik kon eventueel geld terug krijgen. Bestelling is dan wat later gekomen maar was volledig in orde. Super service!

Correct verzorgd en snel geleverd.

Bestelling werd vlot geleverd; alles zag er keurig uit; netjes ingepakt en versierd.

Duidelijk in uitleg en snel in levering

Bestelling is vlot verlopen. Duidelijke mail van factuur, aankoop en track & trace.

Goede en nette levering!

Goede en nette levering en ik had gekozen voor de optie ommetje cadeautje in te laten pakken en dat was enorm leuk ingepakt met nog leuke versiersels extra erop zoals een voetbal (het was voor een jongen). Ik was er dus enorm blij mee!!

Weet niet

Heb het cadeau gestuurd naar buitenland. Weet -nog- niethoe en of het kind ermee werkt/speelt. Het geheel ziet er wel mooi uit.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk