Correct verzorgd en snel geleverd.

Bestelling werd vlot geleverd; alles zag er keurig uit; netjes ingepakt en versierd.

Duidelijk in uitleg en snel in levering

Bestelling is vlot verlopen. Duidelijke mail van factuur, aankoop en track & trace.

Goede en nette levering!

Goede en nette levering en ik had gekozen voor de optie ommetje cadeautje in te laten pakken en dat was enorm leuk ingepakt met nog leuke versiersels extra erop zoals een voetbal (het was voor een jongen). Ik was er dus enorm blij mee!!

Weet niet

Heb het cadeau gestuurd naar buitenland. Weet -nog- niethoe en of het kind ermee werkt/speelt. Het geheel ziet er wel mooi uit.

Snelle levering en goede communicatie!

Het speelgoed beantwoordt helemaal aan de verwachting.

De blokken met letters en cijfers zien er aantrekkelijk en solide uit. De jarige vond dat ook; hij wilde er meteen mee spelen. Wij, de gevers, zijn heel tevreden over het verloop van de bestelling tot de ontvangst. Top!

Super tevreden

Duidelijke website, veel keuze. Alles werd per mail goed gecommuniceerd. Ik had gevraagd de kadootjes in te pakken dit was heel mooi gedaan.

Tevreden

Ik heb deze plakkaatverf al eerder gekocht, bevalt heel goed, heel makkelijk vd raam af te wassen. Snelle service dus ben tevreden!

Snel en zorgvuldig

Een persoonlijk briefje erbij en een demo maakte het helemaal af!

Snel en correct

Zeer snel geleverd, en alles als omschreven. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Tevreden

Snel en tevreden

Snel geleverd,zeer tevreden

Goede service en snel levering

Snel en goed bezorgd

Snel geleverd , leuke ingepakte cadeautjes voor kindjes in Corona verjaardag tijd!

Prettig en toegankelijk. Goede levering

Prettige en toegankelijke site. Leuk de handgeschreven kaart bij de levering

Snelle levering, product naar verwachting

Producten snel geleverd en netjes ingepakt

prima geholpen

prima afwerking snelle aflevering

Goed en supersnel

Snelle, duidelijke service. Helder

Snel verzonden, goed verpakt.

Fantastische communicatie en duidelijke levering

Vorige week besteld, volgende dag in huis. Erg leuk ingepakt voor kinderen. Perfecte levering. Speelgoed erg leuk.

zorgvuldige en snelle verzending

Toegankelijke website, snelle en zorgvuldige afhandeling van de bestelling.

leuk en makkelijk

tevreden kinderen en makkelijk voor grootouders of oppas

Uitstekende service!!

Overzichtelijke, gebruikersvriendelijke website. Uitstekende service! Er was één artikel te weinig geleverd. Toen ik er over belde werd ik heel vriendelijk geholpen en had ik de volgende dag de ontbrekende tangle in huis. Helemaal goed!

Netjes op tijd geleverd en de tangels " kraken" niet. En dat vind mijn dochter erg prettig. Goede kwaliteit. Zeker een aanrader

prettig ervaring

Had verkeerde combinatie van boekjes en een spel gekocht. Zij belden mij dat het niet met elkaar over één kwam en zelfde dag nog geld teruggestort gekregen. Top

Zeer snelle levering

Johannes Lenartzstraat 29