Snel geleverd,zeer tevreden

Goede service en snel levering

Snel en goed bezorgd

Snel geleverd , leuke ingepakte cadeautjes voor kindjes in Corona verjaardag tijd!

Prettig en toegankelijk. Goede levering

Prettige en toegankelijke site. Leuk de handgeschreven kaart bij de levering

Snelle levering, product naar verwachting

Producten snel geleverd en netjes ingepakt

prima geholpen

prima afwerking snelle aflevering

Goed en supersnel

Snelle, duidelijke service. Helder

Snel verzonden, goed verpakt.

Fantastische communicatie en duidelijke levering

Vorige week besteld, volgende dag in huis. Erg leuk ingepakt voor kinderen. Perfecte levering. Speelgoed erg leuk.

zorgvuldige en snelle verzending

Toegankelijke website, snelle en zorgvuldige afhandeling van de bestelling.

leuk en makkelijk

tevreden kinderen en makkelijk voor grootouders of oppas

Uitstekende service!!

Overzichtelijke, gebruikersvriendelijke website. Uitstekende service! Er was één artikel te weinig geleverd. Toen ik er over belde werd ik heel vriendelijk geholpen en had ik de volgende dag de ontbrekende tangle in huis. Helemaal goed!

Netjes op tijd geleverd en de tangels " kraken" niet. En dat vind mijn dochter erg prettig. Goede kwaliteit. Zeker een aanrader

prettig ervaring

Had verkeerde combinatie van boekjes en een spel gekocht. Zij belden mij dat het niet met elkaar over één kwam en zelfde dag nog geld teruggestort gekregen. Top

Zeer snelle levering

Vlot! Alles verliep goed!

Vlotte, nette service, zoals 't hoort ! Alles verliep goed !

Het boekje ziet er prachtig uit, niet te veel tekst met mooie plaatjes.

Snelle en goede service

Vandaag besteld morgen in huis!

Snelle levering en leuk om er een kaartje bij te ontvangen. Producten zoals op afbeelding/omschreven, dus prima ervaring.

Geweldig!!

Ik heb voor de 1e keer besteld bij educatie-speelgoed.com. Wat een geweldige ervaring. Na bestelling binnen korte tijd track-en trace en bevestiging.De geplande leveringsdatum werd gerealiseerd. Ik had als extra het verpakken als cadeau besteld. Wat een verrassing! Heel mooi en met heel veel zorg ingepakt en nog erbij een persoonlijke notitie wat in welk pak verpakt was. Ik was aangenaam verrast en zal hier zeker vaker bestellen en kan het ook een ieder aanbevelen!

Prima webshop

Makkelijke site Snelle levering

Super snel en netjes geleverd- goede prijs ook

Super snel en netjes verpakt geleverd

Zeer goede en snelle service

bestelling ging snel en levering was al de volgende dag. Het artikel voldoed volledig aan de beschrijving

Mooi materiaal

Ziet er heel mooi uit. Leuk voor de leeftijd! Moet het nog cadeau geven en hoop dat ze er blij mee zijn

Jullie hebben hart voor de zaak

Prima service ,en de cadeautjes waren erg leuk ingepakt. Het magneetboek viel erg in de smaak..

Snel levering en goed klantservice!

Snel levering en goed klantservice!

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk