Vlot! Alles verliep goed!

Vlotte, nette service, zoals 't hoort ! Alles verliep goed !

Het boekje ziet er prachtig uit, niet te veel tekst met mooie plaatjes.

Snelle en goede service

Vandaag besteld morgen in huis!

Snelle levering en leuk om er een kaartje bij te ontvangen. Producten zoals op afbeelding/omschreven, dus prima ervaring.

Geweldig!!

Ik heb voor de 1e keer besteld bij educatie-speelgoed.com. Wat een geweldige ervaring. Na bestelling binnen korte tijd track-en trace en bevestiging.De geplande leveringsdatum werd gerealiseerd. Ik had als extra het verpakken als cadeau besteld. Wat een verrassing! Heel mooi en met heel veel zorg ingepakt en nog erbij een persoonlijke notitie wat in welk pak verpakt was. Ik was aangenaam verrast en zal hier zeker vaker bestellen en kan het ook een ieder aanbevelen!

Prima webshop

Makkelijke site Snelle levering

Super snel en netjes geleverd- goede prijs ook

Super snel en netjes verpakt geleverd

Zeer goede en snelle service

bestelling ging snel en levering was al de volgende dag. Het artikel voldoed volledig aan de beschrijving

Mooi materiaal

Ziet er heel mooi uit. Leuk voor de leeftijd! Moet het nog cadeau geven en hoop dat ze er blij mee zijn

Jullie hebben hart voor de zaak

Prima service ,en de cadeautjes waren erg leuk ingepakt. Het magneetboek viel erg in de smaak..

Snel levering en goed klantservice!

Snel levering en goed klantservice!

Snelle en perfecte levering

Ik was blij verrast met de cadeauverpakking. Wist niet dat het ook gelijk werd ingepakt met leuke bijkomstigheid. Zitten leuke spulletjes extra bij opgeplakt.

Snel geleverd, zeer tevreden. Dochterlief heel blij ermee.

Uitstekende kwaliteit

Goede spullen, top service.

Bestelling prima verlopen en tevreden kind

In verband met de vermelde vertragingen in bezorging had ik ruim op tijd besteld. Daardoor kwam het speelgoed op tijd aan voor de verjaardag van mijn neefje. Hij heeft de hele dag ermee gespeeld.

Snelle levering.

Alles goed. En het kado is heel goed in de smaak gevallen. Echt een aanrader voor nieuwsgierige kinderen die graag proefjes willen doen.

Goede producten

Goede nuttige educatieve producten

Prima.snelle levering.

Leuke producten met een snelle levering

Wat hebben jullie leuke en vernieuwende dingen . Zo leuk om te zien hoe kinderen door jullie artikelen uitgedaagd kunnen worden. Dank!

Goedkoop

Na op verschillende sites te hebben gekeken is dit een goedkope site.

Vriendelijke mensen

Daar ik niet gezien had dat het betreffende artikel niet op voorraad was, werd ik telefonisch benaderd om te vertellen dat het artikel iets later kwam.

Snelle levering - goede kwaliteit

De bestelling is snel geleverd. De bestelling voldeed aan mijn verwachting.

Zoals verwacht

De levering was netjes verpakt en volgens verwachting geleverd.

Prima contact

Fijn dat u even belde, of ik de bestelling nog wilde ontvangen omdat er vertraging was gekomen door kerst.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk