Goede klantenservice!

Door de schoolsluiting kon het pakket niet afgeleverd worden en ging deze uiteindelijk retour naar de afzender. Na een kort mailcontact had ik binnen twee dagen het pakket al op mijn privé adres. Netjes!

goede communicatie+prima levering

Het bestelde artikel (Janod Magnetiboek) voldoet helemaal aan de verwachtingen en de communicatie rondom de levering ervan ook.

Prima verpakt. Snelle levering. Goede traceerbaarheid

Het voor mijn kleinzoon bestelde elektro experimenteer set is goed ontvangen. Het geheel is zorgvuldig en stevig verpakt. Ondanks de drukte is dit artikel snel geleverd

Goede kwaliteit, netjes geleverd!

Ik ben blij dat ik jullie website heb ontdekt met zoveel keuze! Zeker met de thuis-school situatie nu heel fijn om extra materialen voor oa mijn kleuter aan te schaffen!

Hele snelle bezorging en keurig verpakt! Ik ben heel tevreden en bestel zeker weer bij educatief speelgoed!

Snelle levering, ziet er prima uit.

Heel mooi speelgoed voor grote kleinzoons. Was heel snel geleverd. Dit was de eerste keer dat ik wat bij Kiyoh heb besteld. Ziet er heel goed uit.

op tijd geleverd

leuk verpakt, alleen moet onze kleinzoon nog jarig worden

Heel mooi educatief

Snelle levering!

Besteld op 30-12-2020 en had hem 31-12-2020 in thuis! Heel netjes!

goede snelle service

Er was iets mis gegaan met de bestelling, waardoor maar één van de twee pakketjes geleverd was. Na mijn telefoontje hebben ze dit correct opgelost en alsnog direct verzonden. Super fijne en snelle service.

Op tijd geleverd.

Goede communicatie.

Snel geleverd!

Overzichtelijke site en snel in huis wat ik besteld had. Super!

Great experience

Great quality and personal service as well great variety!!

Goede en snelle levering

Rondom de feestdagen op zoek naar een verjaardagscadeau voor onze dochter kwam ik uit op de website van Educatief Speelgoed. Wat een duidelijke site. Alles is overzichtelijk geplaatst. Hier worden wij heel blij van! Wij gaan zeker vaker een bestelling plaatsen.

Goed product,op tijd geleverd,heel tevreden

Originele cadeaus

Als uitbreiding op mijn lesmateriaal koos ik voor het Franse taal kwartet. Het blijkt een schot in de roos.

Mooi product, afspraak niet helemaal nagekomen

Mooi product , het kleinkind is er blij mee. Maar ik heb er cadeauverpakking bij betaald, maar niet gekregen, zoiets is slordig.

Zeer goede en snelle levering

Bestelde bambino voor mijn kleinzoon, en met de drukke tijd van de post verwachte ik het pas veel later zou komen.. Maar het is zo vlug en snel gegaan dat ik er niets van gemerkt heb dat het zo druk bij de post.nl was.. geweldig

Prima service!

Prettig contact!

Stiften en kleurboek dochter 16 maanden oud

Mijn dochter haar eerste stiften (1+jaar oud aanbevolen) gegeven met een kleurboek (2/3 jaar oud aanbevolen). Ze heeft er erg veel plezier van en de stiften zijn ook echt geschikt voor haar leeftijd (altijd onder toezicht uiteraard)

Snel heel erg snel met leveren van het knuffelbeestje voor onze zoon.

Ik had. Gevraagd of het knuffelbeestje voor 29 december bezorgd kon worden. Het werd op kerstavond bij ons bezorgd.

Snel en correct geholpen.

Goede informatie op de site. Ik was als oma, een leek om, om iets van Squla op te zoeken voor de verjaardag van mijn kleinkind, maar toch gevonden!

Ongelooflijk fijne service!

Ik had een aantal dingen besteld via de webshop, alleen bij het betalen via IDEAL ging er iets mis. Ik mailde men gelijk en binnen het kwartier belde meneer mij op (met bijbehorend waakhondje op de achtergrond) om mij verder te helpen. Een erg vriendelijke man en behulpzaam. Ik heb het als zeer prettig ervaren. 2 dagen later had ik alles binnen en wij hebben er hier thuis veel plezier van.

alles perfect volgens de verwachting

zéér kwalitatief bord . ik was al een tijdje op zoek. deze was echt perfect , in hoogte verstelbaar. de rest was allemaal véél te klein of te laag. Deze is ook zéér stevig , kan tegen een stootje. ziet er ook héél kwalitatief uit. en héél simpel om op te bouwen zonder te veel schroeven etc. wij zijn content en mijn dochter al véél mee gespeeld. Werd ook netjes op tijd geleverd. Misschien 1 klein min puntje is dat het krijtbord vrij glanzend is waardoor het krijt niet 100% pakt op het bord zoals vroeger de echte massieve krijtborden. Ook was de zwarte meegeleverd stift vrij snel leeg maar hebben al meerdere kleuren stiften bij gekocht.

Goede kwaliteit speelgoed en volgende dag geleverd

Overzichtelijke site en snelle levering

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk