Prima ontvangen! Echt kado...

Vorige week mijn bestelling ontvangen. Ik had bij de bestelling geschreven dat het een kerstkado was en dus ontving ik het al ingepakt in mooi kerstpapier.... Een echt kado dus! We moeten nog even wachten met uitpakken, maar ik verwacht dat het goed is.... Ook erg handig met track and trace. De eerste keer werd het niet bezorgd ivm de enorme drukte bij post.nl. Maar al snel kon ik zien welke dag het dan wel werd bezorgd en hoe laat...

Goede en snelle service

Snelle levering. Duidelijk wat ik besteld had. Het was nog beer geweest als ik via de site alvast een bladzijde uit een boekje had kunnen zien, mogelijk was mijn bestelling dan anders geweest.

prima , mooie kwalitatief hoogwaardige unieke Producten

Dankbaar voor het assortiment , uitstekende snelle levering en dito after-service , Anthonie

Duidelijke website, correcte levering.

Bij het zoeken naar een cadeau voor ons kleinkind op uw website aanbeland. Hier zag ik een duidelijk overzicht van al het speelgoed. Jammer dat educatief speelgoed meestal en ook bij jullie, zo duur is. Ondanks dat toch een bestelling geplaatst die correct en snel geleverd werd.

Oerdegelijk materiaal

Het is fijn om nog zo'n mooi degelijk speelgoed te vinden die een meerwaarde zal zijn in het grote speelgoedgamma van mijn kleinkinderen en ze leren er nog iets mee ook.

Bestelling snel geleverd.

Bijzonder assortiment.

Geweldige boekje!

Super tevreden, snelle levering van super Leuke kleuter boekjes.

Leuk product, goede service

Goede snelle levering en een heel fijn product. Wij zijn er blij mee!

Goed verzorgd,aantrekkelijk speelgoed.

Idem.

Duidelijke website en geleverd zoals aangegeven

Mocht ik weer iets nodig hebben ga ik hier zeker even kijken.

Gewoon goed!

Netjes verstuurd, en ook snel zelfs in de drukke 5 dec periode. Dank!

Snel en volledig. Helemaal goed.

goede kwaliteit, mooi speelgoed en zorgvuldig op plaats van bestelling laten bezorgen

Heel mooi speelgoed van goede kwaliteit en echt educatief. Nemen de moeite om de bestelling zorgvuldig en snel bij de klant te laten bezorgen

Zeer klantgericht. Ten eerste kreeg ik een persoonlijk belletje om te vragen of het een probleem was dat door drukte rond Corana en Sinterklaas de spellen misschien niet op tijd zouden kunnen komen. Geen probleem maar ik stelde het wel op prijs. Bovendien kwamen ze wel op tijd. Ten tweede bleek bij een van de spellen een klein mankementje voor te komen. 's Ochtends een mail gestuurd, 's middags al een belletje en de volgende dag een nieuw spel in huis. Beter kan niet toch?

Uitstekende service

Product in de verkeerde kleur besteld. Totaal geen probleem om kosteloos om te ruilen. Een uitstekende service dus.

prachtig speelgoed, leuke kleuren

zeer positief

Snelle goede levering

Goede service snelle levering

Ik vind de website mooi, duidelijk en goed

Zeer tevreden, snel geleverd, veel variatie in educatief speelgoed. Mooie artikelen van een goede kwaliteit en ook aparte cadeaus.

Voldoet aan verwachting

Snelle levering en prima communicatie

Hele vlotte service

Super leuk speelgoed!

Degelijk en duidelijk, de kinderen kinder er meteen mee aan de slag en binnen no time werd er van alles uitgeprobeerd en onderzocht.

Snelle en goede levering. Een van de speeltjes was na een keer gebruik kapot. Na een mailtje kreeg ik direct antwoord met de belofte, dat het speeltje opnieuw wordt opgestuurd. Dat is nu ook gebeurd. Een persoonlijke benadering en een perfecte oplossing!

Snel geleverd :)

Johannes Lenartzstraat 29