Direct goed contact, waarbij ik op de hoogte werd gehouden van ontwikkelingen. De bestelling is netjes verpakt, tijdig en volledig ontvangen en met leuke persoonlijke notitie.

Zelfs in de deze drukke tijd van online bestellingen. Is het super goed gegaan. Geen vertraging. We moesten alleen pakjesavond afwachten of het spel ook goed bij de kids viel. Na dat is het. Het spel komt elke dag uit zijn doos om wel een uur te spelen

supergoede service!

Duidelijke website. Ik had twee dingen apart van elkaar besteld en gevraagd om ze samen opte sturen. geweldig met nog een persoonlijke noot erbij.

Erg goed

Snelle, nette bezorging ! Zeker een aanrader.

Prima service , speelgoed was optijd geleverd

Speelgoed was een suprice presentje voor klasgenoot van mijn zoon. Die had specifiek hierom gevraagd ik kan dus niets zeggen over het speelgoed op zichzelf

Gemakkelijk en snel

Leuke site, makkelijk en overzichtelijk. Snel verzonden, snel in huis.

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt. Doe zo voort!

Leuke oroducten

Zeer goed. Toen een artikel niet op voorraad was,hebben ze netjes gebeld en overlegd,zodat de bestelling dezelfde dag nog verstuurd kon worden. Zeiden meer zaken moeten doen.

Goede levering

Uitstekend persoonlijk en servicegericht

Fijne webshop, makkelijk direct persoonlijk contact, vriendelijk en servicegericht

Prima ervaring .Goed telefonisch contact gehad.

Bestelling snel en goed verzorgd ontvangen .

Educatief speelgoed prikkelt de kinderen om creatief te zijn.

Een leuk creatief boekje, daagt kinderen uit zelf aan de gang te gaan.

leuk speelgoed, snel geleverd!

Speelgoed is aantrekkelijk voor kinderen. Gemakkelijk vast te houden onderdelen. Pakket wordt goed verpakt verzonden.

super leuk speelgoed

Mijn kids van 10 en 11 vinden het geweldig.

Fantastisch !

Dank je wel voor de snelle levering, heel mooie verpakking en Fitz (vandaag 2 jaar) was heel gelukkig met zijn cadeautjes ! Jullie zijn een aanrader voor toffe en leuke cadeautjes !

Niet een van de velen. De persoonlijke aandacht en zorg merk je duidelijk

Ik merkte dat het een andere categorie is dan de meeste aanbieders van speelgoed. Wat wij hebben besteld is mooi en degelijk speelgoed. Met nog n persoonlijk berichtje op de mail van n medewerker.

prima in alles

prijs, (snelheid van) levering, betaling etc

Goede communicatie en brzorging.

Nadat ik het bezorgadres verkeerd had ingevuld, mail gestuurd en direct antwoord dat dit aangepast zpu worden. Super!

Perfecte bestelling en afhandeling.

Mooi educatief speelgoed, betaalbaar en mooi.

Volgens de gegeven toezeggingen, bezorgd en goede communicatie.

Leerzaam

Heel leuk en leerzaam. En heerlijke doe dingen om naar buiten de natuur in te gaan met de kids.

Uitstekend verzorgd

Goede bezorging

Ontzettend mooi en leerzaam speelgoed

Ik ben erg tevreden over de afhandeling van een bestelling die retour was verzonden. De nieuwe bestelling kwam alsnog na 2 dagen binnen

Grandioos

Prima website, leuke spullen. Ook toen er toch iets niet leverbaar bleek nam de website zelf contact op om een alternatief te bieden. Klasse!

Goed verzorgd, snel.

Netjes verpakt en snel bezorgd.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk