Ruim aanbod, goede communicatie

Leuk en eens wat ander speelgoed dan bij de grote ketens. Via de mail goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Helaas gooide de pakketbezorger wat roet in het eten, want het werd pas 5 dagen later bezorgd.

prijs kwaliteit ok vlugge verzending

Mooi leer-speelgoed, op tijd geleverd

Een keurige zaak wat leuk, betaalbaar speelgoed heeft ook voor jonge kinderen!

Prima zaak!

Mooi en leerzaam speelgoed

Snelle levering. Speelgoed ziet er erg mooi uit. Hopelijk valt het bij ons kleinkind ook in goede aarde.

Nog gee; ervaring

Kan u nog niet van dienst zijn. Is een Sinterklaas cadeautje.

Snel en goed verpakt geleverd

Alles keurig verpakt Contact en bedtelling via de mail netjes en correct / overzichtelijk

Goed degelijk spul

Zeer leuk om mee te spelen. Op tijd bezorgd.

Fijne site met goede producten

Een 10

super goed geregeld!

Fantastisch!

Goede service! Kan iemand bellen, dit is heel fijn.

creatief

De kleinkinderen zijn er heerlijk creatief mee bezig

Snelle en goede service

Snelle en goede service! Ruime keuze

Vlot en nette bezorging

Alles verliep naar wens. De bestelde blokkenwagen ziet er goed uit.

snelle levering, in deze drukke tijd.

snelle levering, in deze drukke tijd, top!!!!

Alles naar wens

Goede communicatie snekle levering product zoals beschreven

Zag er keurig uit in een doosje verpakt.

Zou zo weer wat bestellen

Ik heb nog geen ervaring met het educatief speelgoed, het is een Sinterklaas cadeau voor mijn kleinzoon.

Gelukkig bestaan dit soort shops nog!

Leuke website met een mooie selectie om uit te kiezen. Blij met snelle levering. Er was iets een beetje kapot aan 1 van de producten die ik bestelde, maar dat was perfect, snel en boven verwachting opgelost. Ik zou een volgende keer graag weer wat bestellen.

Snelle levering!

Mijn eerste bestelling zeer tevreden, nog even wachten tot 5 december en dan wordt het uitgepakt!

Geweldige website met super service, echt een aanrader

Allereerst zit de site geweldig in elkaar, de categorieën en selectie maakt het makkelijk om voor elk kind leuk en leerzaam speelgoed uit te kiezen. Daarnaast is de service super, echt een persoonlijke touch!

Groot assortiment

Snel je bestelling in huis

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Zeer tevreden over mijn bestelling

Duidelijke website, makkelijk bestellen en betalen en vlot geleverd ondanks alle rare omstandigheden op dit moment . Product was precies zoals verwacht en dochterlief is er zeer tevreden over.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk