Snelle en goede service!

Alles prima verlopen

Grandioos

Ik werk in de kinderopvang ik ben daar regel matig plus/plus tegen gekomen. Mijn kleinzoon word volgende maand zes dus heb ik het voor hem besteld.

Correct

prima mailinfo, correcte levering, proper verpakt. Producten zijn van goede kwaliteit. Zou zo opnieuw spullen bestellen. 9

Snelle en goede levering van wat ik besteld heb.

Buitengewoon goed en er zullen allicht nog bestellingen volgen.

Heel goed, zie hierboven

Netjes en goed geregeld

Bestellen en levering was in één woord prima!

Prima product en persoonlijke bon!

Zie boven!

Snelle verzending, netjes verpakt

Mijn dochter is heel blij met d'r tangle

Top, snelle levering.

Komt zijn afspraken na.

Duidelijk aangegeven op de site wanneer eea geleverd wordt Je kunt pakket via track en trace volgen Heel tevreden.

Snelle correcte levering, mooie kleurboeken voor onze kleinkinderen.

Mooi en educatief speelgoed

Ik heb mozaïek besteld voor mijn buurmeisje van 3 jaar ze ging er meteen mee spelen. Het zit in een handig koffertje zodat alles keurig opgeruimd kan worden. Het is mooi afgewerkt met genoeg pinnetje erbij

Kreeg telefoontje van medewerker dat bestelde even niet leverbaar was.Vroeg wat ik wilde annuleren of wachten.Heb dit als zeer prettig en klantvriendelyk ervaren.

Goede ervaring met educatief-speelgoed.

Goede ervaring: kwaliteit en levering.

Super snelle levering

Snelle en fijne afhandeling.

Leuk. Echt educatief

Samen met vader in elkaar zetten is leuk

snelle service ,keurig verpakt !!!!!!

s,avonds besteld 2 dagen daarna al in huis .zeer netjes en stevig verpakt !

Blij met het fijne speelgoed, snel geleverd

Mooie selectie speelgoed, goed geprijsd, duidelijke communicatie en prima levering.

Super attent en snelle communicatie. Top!

Was 1 product uit de bestelling niet helemaal zeker of deze nog geleverd kon worden. Er werd keurig en snel contact opgenomen om een oplossing te bespreken en die werd snel geboden. Het product werd alsnog zeer snel nageleverd.

Aanrader

Om niet zomaar speelgoed te kopen, was ik op zoek naar educatief, ontwikkelingstimulerend speelgoed en kwam zo op deze website terecht. Ruime keuze en duidelijke uitleg erbij. Top

Zou er zo nog een keer wat kopen

Voordelig en snel!

Ruim assortiment met scherpe prijzen en snelle levering!

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk