What you see, is what you get!

Is gewoon precies wat ik bestelde.

Snelle en correcte levering

Snelle levering, goed beschermd verpakt. Goede communicatie over de levering en het tijdstip.

Snelle bezorging, goed product

Zeer snelle bezorging (volgende dag) goed verpakt, en product is fantastisch!

Veel keuze

Snel geleverd, veel keuze, nette prijs

Slecht kwaliteit

Paar keer gebruik glow in the dark schakelaar doet het niet al binnen 5minuten

Zeer klantvriendelijk, attente medewerkers.

Snelle service. Naar aanleiding van mijn bestelling was er een vraag. Hierover werd ik direct gebeld en kreeg een duidelijke toelichting. Zeer klantgericht.

Goede en snelle levering.

Mooi product

Snelle service, mooi ingepakt. Echt een cadeautje

Wat een leuke site, ruim assortiment en prima prijzen. Van de artikelen wordt een mooi cadeautje gemaakt als je het laat inpakken voor €0,95. Echt een aanrader.

Goed en gemakkelijk te bestellen.

Fijn om te zien dat de bestelling binnen is gekomen, en wanneer de bestelling afgeleverd wordt met de tijd, zeer fijn.

snel geleverd netjes verpakt. producten prima

No nonse !

Scherp geprijsd en goed/snel geleverd!

Kwam zeer snel

Snel, duidelijk en prima speelgoed

Duidelijk overzicht van speelgoed. De filters zouden eventueel beter kunnen, maargoed je kunt nooit iedereen 100% tevreden stellen, het is prima zo. Mijn pakket was goed verpakt en snel geleverd. Prima kwaliteit speelgoed, met een nostalgisch tintje.

Uit ervaring top spel en nu voor peuters

Kan het nog niet zeggen moet het kado nog geven

correcte, snelle service, leuk speelgoed

idem

uitstekende en zeer vriendelijke dienstverlening.

uitstekende en zeer vriendelijke dienstverlening.

Zeer snel gehandeld,zelfs nadat de bestelling van mijn kant werd gewijzigd...

Snel

snelle levering en goed artikel

Prima en snel geleverd

Goed aan de afspraak gehouden

Snel en goed afgeleverd.

Zowel de bestelling als de aflevering ging vlekkeloos. De doos ziet er mooi uit, de inhoud is nog niet bekend want het is een cadeau voor over een paar weken.

Prettig, persoonlijk en snel

Ik had een bestelling gedaan, maar de aantallen bleken niet op voorraad. Ik werd direct gebeld en we hebben het op een prettige manier op kunnen lossen. Mijn bestelling daarna snel ontvangen.

Snelle levering leerzaame artikelen

uiteindelijk komt alles goed

Na een verkeerde zending en een tijd moeilijk contact te krijgen via de mail is het prima opgelost. ze zijn bereid om de gemaakte bestelling naar een ander gevraagd adres te sturen. En uiteindelijk twee blije gezichtjes van mijn kleindochters. De verkeerde zending mogen we houden.

Heel mooi en goed product

Goed speelgoed en perfecte levering

dochter is er tevreden mee

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk