Kwam zeer snel

Snel, duidelijk en prima speelgoed

Duidelijk overzicht van speelgoed. De filters zouden eventueel beter kunnen, maargoed je kunt nooit iedereen 100% tevreden stellen, het is prima zo. Mijn pakket was goed verpakt en snel geleverd. Prima kwaliteit speelgoed, met een nostalgisch tintje.

Uit ervaring top spel en nu voor peuters

Kan het nog niet zeggen moet het kado nog geven

correcte, snelle service, leuk speelgoed

idem

uitstekende en zeer vriendelijke dienstverlening.

uitstekende en zeer vriendelijke dienstverlening.

Zeer snel gehandeld,zelfs nadat de bestelling van mijn kant werd gewijzigd...

Snel

snelle levering en goed artikel

Prima en snel geleverd

Goed aan de afspraak gehouden

Snel en goed afgeleverd.

Zowel de bestelling als de aflevering ging vlekkeloos. De doos ziet er mooi uit, de inhoud is nog niet bekend want het is een cadeau voor over een paar weken.

Prettig, persoonlijk en snel

Ik had een bestelling gedaan, maar de aantallen bleken niet op voorraad. Ik werd direct gebeld en we hebben het op een prettige manier op kunnen lossen. Mijn bestelling daarna snel ontvangen.

Snelle levering leerzaame artikelen

uiteindelijk komt alles goed

Na een verkeerde zending en een tijd moeilijk contact te krijgen via de mail is het prima opgelost. ze zijn bereid om de gemaakte bestelling naar een ander gevraagd adres te sturen. En uiteindelijk twee blije gezichtjes van mijn kleindochters. De verkeerde zending mogen we houden.

Heel mooi en goed product

Goed speelgoed en perfecte levering

dochter is er tevreden mee

helemaal tevreden

op de site alles duidelijk vermeld. Product snel geleverd. Nog niet ermee gespeld, maar uiterlijk is het best leuk.

Ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze en snel geleverd

Veel keuze in leuk speelgoed wat je minder snel op de gebruikelijke sites/ in winkels vindt. Prima service!

Gewoon heel goed!

Snel en goed geleverd!

Hele goede service.

Ik wist dat mijn bestelling wat later bezorgd zou worden omdat het product niet in voorraad was. Echter ik werd tot mijn verrassing opgebeld en er werd mij op gewezen dat het het product pas over enkele dagen weer in voorraad zou zijn. Of ik hiermee rekening had gehouden dit in verband met een eventuele verjaardag. Dat is service !

Prima service!

Er was een klein mankementje aan onze bestelling. Ik mailde en werd meteen telefonisch gecontacteerd. 1 dag later werd er al een nieuw exemplaar geleverd.

Snelle verzending

Veel keuze en snelle verzending van gewenst artikel.

Fijne webwinkel met mooi speelgoed

Fijne webwinkel met mooi en educatief speelgoed. Website mooi gerangschikt naar leeftijd, dat zoekt erg prettig. Al meerdere malen iets besteld en telkens netjes verpakt en snel in huis.

Goede service, ben zeer tevreden over het bestelde product.

Heb voor het eerst een product gekocht bij educatief speelgoed. Viel zeer in de smaak.

Hele goede ervaring

Hele goede ervaring mijn zoon is er super blij mee.

Snelle service goede info op de website!

Door de duidelijke info op de site heb ik de juiste spellen voor mijn doel kunnen uitkiezen. De volgende dag had ik ze al binnen en kon ik ze direct in mijn lessen gebruiken.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk