Super leuk speelgoed! En snel bezorgd!

Super leuk speelgoed! En snel bezorgd!

Er moet aandacht worden geschonken aan speciale wensen

Ik had twee cadeautjes besteld voor bezorging bij onze kleinkinderen in Heemstede met het verzoek de namen op de pakjes te zetten. Cadeaupapier had ik erbij besteld. Een kleine moeite, dacht ik, maar het bleek niet gebeurd te zijn. Ik denk dat een goede webwinkel zich zou kunnen onderscheiden door dit soort kleine dienstjes-serviceverlening. Overigens was de bezorging wel op tijd.

Goed met een matig puntje

De Tangle is zoals ik had verwacht. Helaas gaat de kleur er nu al af.

Persoonlijke touch bijzonder in 2020

Goede service en een snelle verzending en persoonlijker en goedkoper dan de megaketens

Snelle levering, prima product

Leuke en kwalitatief goede electro doos voor onze zoon gekocht van 6. Hij is er nog een beetje jong voor maar samen bouwen vindt hij erg leuk!

Prima webshop

Hier bestelde ik vorige week een octopus sproeier voor de kinderen. De bestelling verliep vlot, mailtje ter bevestiging en snelle levering. De octopus sproeide aanvankelijk niet zo goed, maar toen de kinderen de gekleurde slangetjes eraf hadden ‘gesloopt’ werkte hij heel erg goed. Ze hebben er veel plezier van in deze hitte!

Zeer goed!

Ruim aanbod aan speelgoed, goede prijzen, snelle service!

Persoonlijk berichtje als prettig ervaren!

Service zoals je verwachten mag.

Bestelling is volgens afspraak geleverd. De communicatie er omheen was goed.

Top product en snel gelevetd

na een tijdje zoeken voor een gepast kado kwam ik op deze site. Mooi overzichtelijk en binnen no time had ik een cadeau gevonden. Besteld en snel geleverd zoals beloofd.

Besteld en binnen 2 dagen ontvangen

snel en betrouwbaar

bestelling geleverd conform toezegging

Super klantvriendelijk

Het pakketje was even niet vooradig,werd gebeld dat het een dag later zou komen.Dat noem ik nou klantvriendelijk,top.

goede service, netjes verpakt

Prijs gewonnen via fb. Door een typefout was ik er eerst niet zeker van of ik daadwerkelijk had gewonnen na een mailtje bleek dat dat echt zo was. Ik mijn adresgegevens gehaald. (Had ikzelf een typefout gemaakt) snel na de ontdekking een mailtje erachteraan en uiteindelijk kreeg ik een mailtje met track en tracé. Netjes verpakt, de kinderen zijn super enthousiast. Hartelijk bedankt

Bij het niet ontvangen van een bevestiging mail contact gezocht per mail. Ik werd de volgende dag terug gebeld met alle informatie. Helemaal super! Alles netjes verpakt, wij zijn erg tevreden met zowel de aangekochte producten als de services.

Perfect!!

Nette levering, volgende dag al geleverd!

snelle bezorging, leuk verpakt

ik zocht een magnetibook voor een meisje van 4, en vond het hier. Had het ook snel nodig, gelukkig was dat in ondanks de schoolvakantie tijd geen probleem

Mooi en fijn speelgoed !

De dinopuzzel die wij hebben besteld is zeer snel geleverd. Wordt geleverd in een mooie opbergdoos inclusief poster !

5 sterren

uitstekende en snelle bezorging .top!!!!

Snelle service, muziekdoosje Goki matig

De service is uitstekend. Binnen twee dagen na bestelling kon ik pakket afhalen bij post nl punt. Wat betreft muziek doosje Goki met lade vind ik de algemene prijs i.r.t. kwaliteit matig. Dat ligt meer aan de leverancier / fabrikant dan aan de webshop. Jonge kinderen die nog minder besef hebben van voorzichtig omgaan, acht ik het minder geschikt.

snelle levering uitstekend product

het product kwam erg snel, en was precies wat ik wilde

Snelle service en goede prijs kwaliteit.

snel geleverd en mooi verpakt

mooi verpakt en snel verzonden

Grandioos

Heldere website met opbouw naar leeftijdscategorie, Keurige en correcte levering van de order. Een aanrader!

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk