alles top

product boven verwachting (Buki zonnestelsel 3D stickers)

Snelle levering, goede qualiteit (tangle), doos was een beetje groot voor het kleine speeltje, maar at least kwam alles veilig aan ☺️

De kleurplaat die ik had besteld was niet meer op voorbereid, waarover ik gebeld ben. Ik kon een andere kleurplaat voor hetzelfde geld krijgen. Snelle service.

Snelle levering, leuk cadeau.

Leuk educatief cadeau. Levering was heel snel. Geen problemen.

Ik ken de smartgames

Keurige vlotte bezorging. De smartgame keurig verpakt ontvangen in korte tijd.

Snelle levering en goed product

Snelle levering, goed product

Snelle en goede levering. Netjes verpakt

Snelle levering.

Fantastisch!

Bij de bekendste speelgoedwinkel van Nederland vond ik niets dat voldoende naar mijn zin was, maar dit is echt goed speelgoed: de kwaliteit, de afwerking en zelfs de bezorging waren helemaal naar onze wens.

Speelgoed precies zoals omschreven op de website en heel leuk verpakt.

Zeer goede ervaring.

mooie producten goede service

Ruime keuze in educatief speelgoed. Snelle levering

Uitstekend!

Prima service en goede levering van het product dat wij hebben besteld. Het speelgoed dat wij hebben besteld (Solar Energie) valt heel goed in de smaak bij onze zoon, heel leuk en interessant om zelf te bouwen. Uren speelplezier, echt een aanrader!

Goed product, op tijd geleverd.

Goede ervaring, blij met product en de levering.

Goed verpakt, snelle levering, prima zaak!!

leuk leerzaam speelgoed

Omdat het een cadeau is, weet ik nog niet hoe de ontvanger het gaat vinden, maar lijkt mijzelf erg leuk en leerzaam

aanrader

Goede service, snelle bezorging, ziet er goed uit!

Ik ben wel tevreden

Wel aanrader

Goeie kwaliteit

De verf die wij kochten deed wat hij beloofde. Ook de bezorging was heel snel.

Keurige vlotte levering

Vlotte levering

Snelle levering. Spel knappe koppen niet compleet.

Duidelijke website. bestelling wordt snel geleverd. In het spel Knappe Koppen ontbreekt een kaart set. Van de 3 pakjes kaarten zitten er maar 2 in de doos! Dit was een tegenvaller. Ik wilde het spel nl. gelijk gebruiken in mijn kleutergroep. Het is niet duidelijk waar ik het spel kan retourneren of hoe ik de ontbrekende kaart set kan ontvangen. Graag hoor ik daar nog over.

Je slaagt altijd en hebt dan een leuk kado waar ze wat mee kunnen doen.

Ben een beetje van het nuttige speelgoed en kwaliteit wat bij jullie zeker te vinden is. Genoeg keus voor alle leeftijden en ook prijsklasse en dan nog de vlotte levering,kortom,zal vaker op jullie site wat uitzoeken.

Echt prima!

Mooi product, snelle levering. enige verbeterpunt is het invulformulier op de website (wijze van telefoonnummer ingeven).

Snelle service, goede prijs, uitgebreid assortiment

Veel leuke keuzemogelijkheden, niet te duur en zeer snelle bezirhing

Snelle levering g

Johannes Lenartzstraat 29