Niets op aan te merken, gewoon zoals het moet gaan

Snelle levering, product zoals op foto

Fijn product op mee te werken.

Perfecte service

fijn

Kwaliteit en niet te duur

Snel geleverd. Hadden al ervaring met het product. Prima.

positief

Ik heb een kadootje gekocht voor een kind van een basisschoolleerkracht. Ze was verrast door het educatieve karakter van het speelgoed.

Product geleverd volledig naar wens

Product een puzzel netjes en bijtijds geleverd. Op tijd binnen voor de jarige.

Snel geleverd en erg mooi en kwaliteitsvol speelgoed!

Prima en makkelijk.

Makkelijk te bestellen en te betalen, betrouwbaar en snelle levering.

Tevreden

Snelle verzending en verder niets op aan te merken. Helaas brak 1 tangle meteen bij het eerste gebruik. Gelukkig kun je dat stukje er tussenuit halen en hem daarna gewoon nog gebruiken. Maar dat was wel jammmer.

Zeer goede service en opvolging

IK werd correct geadviseerd, bestelling verliep efficiënt en snel

Alles naar verwachting

Helemaal prima

Alles goed

Snelle levering, duidelijke communicatie en mooi product .

Uitstekende service!

Op tijd het speelgoed mogen ontvangen. Omdat het cadeautjes waren, vroeg ik of het ingepakt kon worden. Dat is ook fantastisch gedaan. Voortaan bestel ik hier het speelgoed voor de kids.

Snellere levering dan voorzien

Werd een dag eerder geleverd dan voorspeld, erg fijn.

Binnen twee dagen mijn bestelling ontvangen en mijn vraag per e-mail werd ook meteen dezelfde dag nog beantwoord.

Speelgoed de andere dag al ontvangen, keurig verpakt en in prima staat. Zeer tevreden

Snel geleverd en zoals beschreven

Snel geleverd en zoals beschreven

Alles helemaal perfect.

Product naar wens

Professionele site

Ik heb een aantal artikelen besteld en ben zeer professioneel geholpen. Kreeg nog de vraag na de levering of alles goed en wel was afgeleverd is. Geen nare ervaringen ermee

een fantastisch concept

speelgoed was voor de tweeling die er enorm van genieten

Mooie producten met een hoog serviceniveau.

Voor het eerst iets besteld, bleek een onderdeel niet te werken. E-mail gestuurd en de eerst volgende werkdag netjes opgebeld met uitleg hoe het op te lossen, volgende dag het betreffende onderdeel in huis en het werkt zoals het moet. Kortom: kwalitatief goede spullen en een super service!

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk