Good as expected

Very good and fast, no issues.

Heel fijn,

Erg fijn dat ik nog een keer werd gebeld. Ik had 2 producten besteld die niet bij elkaar paste, hier werd ik netjes over gebeld met de vraag of het klopte.

Het speelgoed dat we besteld hebben, zijn we heel blij mee. De kinderen hebben de tijd van hun leven. En voor ons (de ouders) is het nostalgie. Pakket was de eerste x niet toegekomen, maar met wat weg en weer gemail, is er een oplossing gekomen. Een hele rappe oplossing. Ze zijn ook heel beleefd en vlot. En in de doos zat er een kaartje met excuses op. Wat ik heel erg apprecieerde.

een goede ervaring

We hebben gekregen wat de bedoeling was.

Boven verwachting

Duidelijke website. 1 artikel werd later geleverd door (per ongeluk) foutieve informatie op de website. Hier werd ik netjes persoonlijk over geïnformeerd met de mogelijkheid om mijn order aan te passen. De klantenservice dacht met mij mee en was zeer vriendelijk. Boven verwachting!

Goede prijs-/kwaliteitverhouding, mooi speelgoed en snelle levering

Puzzel stukken

2 keer, 3D puzzels besteld, werd snel bezorgd. Alleen een minpuntje: puzzels vind ik niet van een hele goede kwaliteit. Want, als je de puzzelstukken aan elkaar steekt, komt de puzzel niet plat te liggen. Het is hobbelig en niet plat.. verder geen problemen.

Snelle levering, voldoet precies aan de verwachtingen

Onze kleindochter is er heel blij mee ze vond het echt uitdagend.

Vlotte bestelling ,een aanrader !!!

Ok

Er was bij mijn bestelling een spel niet compleet, dit werd meteen opgelost en de volgende dag had en ik een nieuwe.

Tangel

Onze zoon heeft flinke concentratie problemen, waardoor hij niet stil kan zitten en zijn schoolprestaties achter blijven. Met de tangel kan hij een stuk beter focussen en leest hij rustiger en beter!!

Uitstekende service

Komen afspraken na en snel

Snelle levering en goed verzorgd

Fijn speelgoed

Ik ben heel tevreden met mijn stimming toy, soepel bestellen en thuisbezorgd.

Super leuke leerzame spullen

Heel fijne site om dingen op te zoeken en makkelijk te bestellen. Netjes ingepakt!

Onduidelijk montageplan

Wat een onduidelijk montageplan !!! ... montage duurde anderhalf uur. Het bestelde poppenwagentje leek al eens gedeeltelijk gemonteerd geweest te zijn ... waardoor er 1 schroef niet goed zit. Dus deze keer niet echt tevreden ...

Mooi product

Mooi product, goed verpakt en goede levertijd

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

Super. Het kaartje met handgeschreven naam is heel attent en persoonlijk. Merci om het gevoel te geven dat ik van "echte" mensen iets heb gekocht! De boekjes zijn in de smaak gevallen.

Supervlotte bestelling en levering

Een product was niet meer voorradig. Daarover werd onmiddellijk duidelijk gecommuniceerd.

Erg mooie puzzel!

Puzzel was bedoeld als cadeautje voor kleindochter van 3 jaar. Zij vond puzzel erg mooi, maar kleindochter van 6 ook!

Heel tevreden, even moeten wachten op de zending maar das normaal in corona tijden.

Helemaal prima

Ik ben heel tevreden met de producten, communicatie en verzending.

Snelle service groot aanbod

Loco mini boekje cadeau gekregen van oma voor haar 4e verjaardag :) maar de basisset hadden we nog niet dus zelf nog de basisset en ander leuk boekje gekocht, volgende dag al in huis dus super. Alleen de kleur van de twee boekjes is erg verschillend terwijl ze uit dezelfde reeks lijken te komen.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk