Prettig contact, mooie materialen en snelle -complete- levering, top!

Via de website snel kunnen bestellen. Toen bleek dat bepaalde materialen via de leveranciers toch niet meer geleverd konden worden werd er contact met ons opgenomen en een alternatief geboden. Inmiddels heb ik alle leuke, leerzame en vooral duurzame materialen in onze Speel-o-theek staan. Heel tevreden over, gewoon top!

Snel en netjes!

Geen bijzonderheden

Leuk aanbod van plus plus mini, snelle levering.

Goede, snelle levering.

Speelgoed gevonden, dat ze niet overal hebben(plus-plus mini 1200 stuks), goede prijs en snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering

Ik heb een grote bestelling gedaan voor mijn werk. Ik kreeg te bestelling de volgende dag geleverd voor een goede prijs.

Zeker volgende keer weer

Wat ik gekocht heeft,eerst door gezocht,was duur bij andere winkels,bij jullie ongelofelijke bedrag was,gelijk twee besteld,bij andere kon ik alleen eentje ,twee plus verzenden kosten,valt me erg goed,voor een bedrag ik heb twee..snel aflevering. Toppie Hartelijk bedanken..

Prima service, door de firma zelf gecontacteerd bij ontbrekend product en alles vlot opgelost!

Alles conform verwachting en afspraak

het vele aanbod van verantwoord speelgoed viel bij onze kleinzoon heel goed in de smaak. Hij was dan ook erg verrast met ons kado.

Zeer klantvriendelijk

Ik had twee opeenvolgende dagen ongeveer dezelfde artikelen besteld en ik werd gebeld of dat wel juist was. Welke webwinkel doet dat?

Goede levering & Goede kwaliteit

Leuk die extra persoonlijke boodschap erbij . Gewoon goed!

Goedkoop, snel en goed

Ik heb stiften voor mijn dochter bestelt bij educatief speelgoed. Ik kreeg netjes een track and trace code in de mail en zelfs een kerstkaartje bij de bestelling (handgeschreven). Heel persoonlijk en netjes. De stiften is mijn dochter erg blij mee.

Perfecte plek om iets te vinden voor een onrustige student

De pagina is makkelijk te gebruiken en de producten die er zijn kunnen duidelijk mensen op verschillende manieren helpen om beter te concentreren en leren

Aan te raden!

Goede opvolging en snelle service! Kom in de toekomst zeker terug.

Supersnelle service! Heel tevreden!

Redelijk laat nog iets besteld voor de feestdagen maar pakketje is toch nog op tijd geleverd! Super service!

goed advies; snelle levering; enorm klantvriendelijk

goed advies; snelle levering; enorm klantvriendelijk

Tevreden klant!

Ik kon alles goed vinden. Overzichtelijk, snel in huis!

top, persoonlijk, vriendelijk, snelle opvolging en vlotte verwerking

mijn bestelling kon niet volledig afgewerkt worden, met een vriendelijk en persoonlijk contact werd er een oplossing uitgewerkt. Vlotte en snelle afhandeling. leuk om een persoon aan de andere kant te hebben.

Makkelijk te vinden sitem en materiaal en snelle levering

Een fijne site, mooi materiaal en snelle levering. betalen ging bij mij wat lastiger, beetje onduidelijk waar je iets in moet vullen.

Snelle bezorging, nog telefonisch overleg met mij gezocht wegens het waarschijnlijk niet direct in huis hebben van 1 artikel. Zeer begripvol, uiteindelijk alsnog zeer snelle levering, keurig verpakt. Mooi assortiment, ik ga zeker vaker bestellen

geen klachten, geen problemen

Mijn bestelling kwam netjes de volgende dag binnen zonder problemen. Kan niets bedenken dat niet goed ging..

nog persoonlijke aandacht en kunnen ook meedenken

Bij mijn eerste bestelling bleek een product niet meer op voorraad te zijn. Ik werd gebeld en we hebben gekeken hoe we dat zouden oplossen. Er werd gekozen voor een brandweerauto (++ mini). Bij de levering had men voor brandweermannen ( ++ mini) gekozen - dus niet wat afgesproken was. Op mijn mail kreeg ik direct antwoord met excuses en men zou direct ( na overleg) een racewagen (++ mini) sturen. Volledig gratis - en het verkeerd gestuurd speelgoed mocht gewoon behouden blijven. Prima opgelost - door persoonlijk contact en het kunnen meedenken met de klant.

prima webwinkel

Goede en duidelijke site. Snelle levering. Product voldoet volledig aan de verwachting.

Snelle levering en goed product.

Het is de eerste keer dat wij wat bij Educatief Speelgoed hebben besteld. Bestellen gaat simpel en het product werd snel bezorgd.

Helemaal goed!

Precies zoals voorspeld.

Heel goed!

Na mijn bestelling was even onduidelijkheid over de levering maar na contact en een heel snel antwoord had ik al snel duidelijkheid! Na 4 maanden was het product stuk, wederom contact gezocht en na overleg is mij een nieuw product toegezonden. Een productiefout in een product kan altijd gebeuren maar het wordt allemaal netjes opgelost!

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk