Snel geleverd.

Mooie collectie zinnig speelgoed!

Top geregeld

Makkelijk bestellen en snel in huis

Mooie producten en prima service!

De bestelling kwam goed verpakt een dag nadat ik de bestelling had geplaatst. Wat de kleinkinderen er van vinden weet ik nog niet, het moet nog 5 december worden. Maar ik verwacht veel speel en leerplezier.

Wat een leuke Zebra activiteitenknuffel, daar gaat mijn kleinkind dat in februari geboren gaat worden heel veel plezier mee beleven!

snele en goede levering

jullie hadden niet alles binnen maar hebben jullie mooi opgelost besteld voor mij en dan een snelle goede service ga zo door

Zeer positief!

3 dingen besteld, waarvan er één niet direct leverbaar was. Hierover netjes gebeld en besproken hoe we dit gingen oplossen. Na week ( dit was zo afgesproken) wachten kreeg ik keurig in mail bevestiging van verzending en idd dag later lag pakketje keurig thuis.

Mooie webshop en gave spullen

Hele goede service en lieve mensen

Uitstekende service snelle levering

Heel kindvriendelijke speelgoed !

Heel kindvriendelijk speelgoed, zeer vlugge en correcte levering. Voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Een aanrader!!!

Super leuke producten en snelle levering

Snel levering

Heel snel levering, alles prima, bedankt

goed product

website is duidelijk, je kunt gemakkelijk winkelen en de bestelling wordt netjes afgeleverd.

Snelle en goede levering

Snel en stuk goedkoper als andere webshops

zeer goed, snelle en correcte levering

wat gezocht voor een kleinkind, ruime keuze en na bestelling snel en correct geleverd.

Cadeaus voor de kleinkinderen nodig, op de site vond ik veel inspiratie. Besteld, mét ingepakt. Zeer snelle bezorging, leuke prijzen. Wat een feest, alles mooi ingepakt met krullen en strikken. Het pakje op zich is al een cadeautje. Deze shop is een echte aanrader.

Persoonlijk, snel en ze hebben hét!

Waar andere winkels niet konden leveren wat ik graag wilde, had ik bij educatief-speelgoed binnen een dag de bestelling in huis! Met een persoonlijk bericht en een korting voor de volgende bestelling! Motiverend en zeer vriendelijk, waar kom je dat nog tegen tegenwoordig:)

Veel keus, snelle levering.

Vandaag besteld, morgen in huis. Bomproof verpakt.

Hele vlotte verzending. Met een leuke sleutelhanger erbij.

Eenvoudig, snel en netjes

Eenvoudig, snel en netjes. Binnen 24 uur geleverd, met een vriendelijk persoonlijk kaartje erbij. Zeker prettig.

Mijn ervaring is super goed

Goede levering Leerzame spullen

Had vier artikelen besteld. Twee daarvan konden bij elkaar als cadeau worden ingepakt. Dat was fantastisch fleurig gedaan. Erg leuk om te geven. Snelle levering binnen 24 uur. Chapeau!

Super service

Behulpzaam. Denken mee. Erg tevreden.

Hele goede service, erg tevreden

Goede service, erg tevreden

Goed, snel geleverd

2 items gekocht met cadeaupapier, alles netjes en leuk!

Omdat ik zelf niet meer in de kleine kinders zit vind ik het heel fijn dat ik op leeftijd kan zoeken. Snel in huis. Mooi speelgoed.

Johannes Lenartzstraat 29

5061HP Oisterwijk