Pluspunten

klantvriendelijk,prima communicatie. correcte en snelle aflevering.Zeer tevreden. Top

Pluspunten

Uitgebreid uitleg over de fiets. Vriendelijke en gekwalificeerde medewerker die de tijd neemt. Fiets wordt op de geplande dag en tijd geleverd.

Pluspunten

Goede service, en uitleg over de fiets.

Pluspunten

Een nieuwe fiets winnen! dat is ons overkomen! Heel hartelijk dank voor al de jaren trouwe zorg. Wij waarderen ook zeer vriendelijkheid en behulpzaamheid van al de medewerkers. We voelen in de winkel een eerlijke sfeer! We wensen een ieder Gods Zegen toe en hopen echt op nog vele gezegende jaren!

Pluspunten

Word erg goed geholpen,zijn duidelijk en goed!doen ook aan inruil!

Mag wel iets goedkoper!de koop van de fiets was goed, maar n beurt voor een kinderfiets was wel prijzig!

Pluspunten

Zeer goede service, je wordt prima op de hoogte gehouden over de levering. Zeer netjes uitleg gekregen bij de levering.

Pluspunten

Erg goede service

Tot nu geen

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie. En eigen bezorgservice! Een en al tevredenheid!

Pluspunten

Groot assortiment Zeer professionele medewerkers

Pluspunten

goede service, tips en adviezen.

beetje behelpen om de fiets rijklaar te maken op straat en van uit een bestelbus.

Pluspunten

Goed personeel dat geduldig en goede voorlichting geeft.

?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keus, men neemt de tijd en is vriendelijk

Schoonmaaktip: Bij een open kettingkast gaf de baas zelf aan even wat uit een spuitbus erop doen en het vuil valt er vanaf. Daarna wat olie op de ketting en klaar is Peter, ik bedoel Kees. In de praktijk is dit zeker niet zo. Veel te rooskleurig voorgesteld. Bij de aflevering: Een toch wel erg snelle ronde. Geen onderhoudsboekje erbij en bij de vraag hoe het stuur bij vervoer op fietsendrager gedraaid kan worden alleen de melding "deze 2 inbussen iets los draaien" Niet even daadwerkelijk laten zien hoe dit gaat. Op de vraag of er een losse inbussleutel te koop was bleek dat er alleen een zeer uitgebreide set te koop was. Jammer. Verder nog de tip om bij grote drukte in de gaten te houden wie er aan de beurt is. Nu gingen 2 mensen voor, ik had geen haast dus op zich geen probleem maar de verkoper heeft dit mi zelf ook gezien en zei er niets over. Een laatste tip is om aan de koper te vragen voor welk bedrag de fiets verzekerd moet worden, voor de adviesprijs of de prijs waar een fiets zonder inruil daadwerkelijk voor te koop is. Ik heb aangegeven dit bedrijf niet aan te bevelen, eigenlijk bedoel ik de helaas niet aanwezige optie "twijfel"

Pluspunten

Goede communicatie en keurige aflevering. Tot nu toe bijzonder tevreden!

Zou het niet weten.

Pluspunten

Goede service, nette uitleg :)))

Pluspunten

Alles top geregeld! Aanrader!

Pluspunten

Goed advies in de winkel. Gelijk de fietsen uitproberen is zeer fijn. Mooie prijs en snelle levering. Kortom Top!

Pluspunten

Vlot en snel geregeld, wel foutje met levering, fiets zonder achterdrager geleverd, achterdrager via post dag later toe gestuurd en ontvangen. voor het ongemak wel betere trappers gekregen op de bestelde fiets. En nu zelf achterdrager monteren.

De afleverman had niet de volledige gegevens van de bestelling paraat waar op te zien was dat de achterdrager op de fiets moest worden bijgeleverd. Mogelijk de uitleveringen iets beter checken om ongemakken te voorkomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen in de winkel en goed advies gekregen. Fiets via internet besteld en thuis laten bezorgen echt super goed geregeld.

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel, geen probleem om een datum te verzetten, echt top!!

Pluspunten

Snelle, correcte levering. Fiets wordt tegen kleine vergoeding thuisbezorgd en afgemonteerd.

Pluspunten

levering volgens afspraak de chauffeur was keurig heeft de fiets goed afgesteld kortom goeie service

Pluspunten

Correcte levering en zeer vriendelijk.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht