Een goede service

De fiets was al geheel gemonteerd en werd ter plekke afgesteld. Mooi op tijd en een hele aardige man

ruim assortiment, zeer behulpzaam maar after sales zwaar onvoldoende

assortiment is zeer ruim. Verkoper was erg behulpzaam en begreep goed wat ik wilde hebben. Naast de fiets, liet hij me bijpassende lampjes zien en dacht goed mee qua opties voor een slot. Zeer tevreden de winkel uitgelopen, fiets zou week er na geleverd worden. Helaas, fiets werd pas 4 weken later geleverd. Lampenset was inmiddels aan iemand anders verkocht. Levertijd werd opeens 10 weken. Fiets wel geleverd maar zonder lampen. Bij levering bleek ook verkeerde slot geleverd. Ook moest ik tegen de afspraak in ook al betalen voor de lampenset. Slot werd wel netjes opgestuurd. Voor de rest geen enkele tegemoetkoming.

Helder en goede communicatie

Afspraken goed nagekomen.

We zijn goed geholpen met het uitzoeken van de fiets.

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd bij aankoop fiets. Duidelijk uitleg bij levering en hebben de tijd voor je.

Goeie service en alles onder een dak!

Vriendelijk en behulpzaam personeel die goed de tijd nemen. Het is gewoon een top zaak. Alleen sta je telefonisch wel eens lang in de wacht dat is het enige minpuntje. Nieuwe fiets kun je ophalen in de zaak of wordt gratis bezorgd aan huis. Ook over de service beurten zeer tevreden, snel en betaalbaar. Ga zo door

Prima bestelproces

Ik werd goed op de hoogte gehouden en de fiets werd volgens afspraak geleverd en afgesteld. Heel blij met mijn nieuwe fiets. Denk dat ik de fiets nog wat moet inrijden, af en toe slaat 'ie een tandje over in een weinig gebruikte versnelling maar dat komt vast goed en anders kan ik contact opnemen.

Weet niet

Heb U inmiddels een email gestuurd over ervaring

Hoe is het mogelijk dat de administratie van zo'n groot bedrijf zo slecht is.

Bij de verkooppunt is goed gegaan. Uitleg was prima maar voor het thuisbezorgen vd fiets was de administratie hiervoor dramatisch!

Perfect geregeld

De chauffeur kwam fiets gemonteerd leveren, kreeg een goede uitleg over alle functies van de E-bike. En het zadel en stuur kon nog verzet worden op de door mij gewenste hoogte. Sympathieke chauffeur.

geweldig geholpen

goede uitleg tijd genomen. helemaal goed

Netjes en op tijdsafspraak afgeleverd

Netjes en op tijdafgeleverd

Goed geholpen, fijne adviezen.

Het was druk in de winkel, kregen een bakje koffie tijdens het wachten. Ik kon verschillende fietsen uitproberen. Goed geholpen. De aflevering van de fiets was echt top. Heel klantvriendelijk. De bezorger nam de tijd om alles uit te leggen en de zette het zadel op de juiste hoogte.

Snelle en prettige communicatie

Leveringstermijn goed gecommuniceerd en track en trace bij levering. Fiets is tiptop afgeleverd met een gratis 1e beurt. Daarnaast goed uitleg van medewerker. Top service. Complimenten.

Chauffeur heeft alles goed uitgelegd. Fijne man!

Fijn om continu te weten wanneer de fiets gebracht werd. Mooie fiets. Samen de fiets goed gecheckt op schade. Nog een testritje gemaakt voor de betaling.

Snelle levering en helemaal rijklaar. Top!

Leveringstijd klopt (wat niet helaas niet overal het geval is) en de fiets werd helemaal rijklaar gemaakt door de chauffeur. Top!

Super betrouwbaar en ervaren bedrijf .

Volgens afspraak en op tijd afgeleverd met goede uitleg en werking van mijn eerste e-bike .En netjes al mijn vragen beantwoord en meneer had helaas geen tijd voor koffie want hij moest er nog 9 afleveren...!!!Super en bedankt world of bikes ..!!!!

Administratief kan het beter maar blij met mijn e-bike!

Het ging administratief niet soepel. Verkeerde gegevens op het contract in eerste instantie. Rommelig met upgrade accu en fietstassen die in het contract nog verwerkt moesten worden. Maar uiteindelijk alles goed gekomen. Fiets werd netjes thuis afgeleverd. Klantvriendelijk zijn ze zeker.

Tevreden

Goed geholpen door medewerkers lachende gezichten Thuiszorg en uitleg perfect ik ben helemaal tevreden

Prettig vlot en deskundig

Overal was mijn gewenste fiets uitverkocht en hier nog in mijn frame maat te koop! Prettig snel contact via mail. En vlotte levering, ook zeer prettig hoe alles werd uitgelegd.

Geweldige ervaring

Wat was het een feest om de fietsen thuisbezorgd te krijgen van World of Bikes. Naast de perfect afgemonteerde fietsen gaf de bezorger ons het gevoel alsof we 2 auto’s uit de showroom reden. Super leuke ervaring! Oprecht & vakkundig!

Enthousiaste en duidelijke uitleg

De fiets werd op tijd voorzien van een enthousiaste en duidelijke uitleg afgeleverd. Een top ervaring!

Goede service. Snelle levering

Zoals afgesproken direct mail met leveringsdatum. Op tijd en vriendelijke bezorger.

Prima afgeleverd met goede uitleg

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht