GOED voorgelicht over de E''Bike.door de medewerker. Mocht een proefrit maken. Goede service aan huis.

Fiets besteld met 5-10 dagen levertijd, na kleine 2 weken bleek deze niet leverbaar

Enthousiast over een online fiets, hij zou binnen 10 werkdagen worden geleverd. Kleine 2 weken later een excuus mail dat de bestelde fiets nooit geleverd zou gaan worden. De 2 alternatieve opties waren: Of nog minimaal(!) 2 maanden wachten (de fiets zou dan sowieso een andere kleur worden) of nog eens 1 tot 2 weken wachten en dan genoegen nemen met een te kleine framemaat (bij deze optie ging de bestelde kleur ook niet lukken). Iets meer tegemoetkoming zou in mijn ogen netjes zijn geweest, deze opties niet. Geld terug gevraagd en dit ging gelukkig nog snel. Vandaar een hele ster ipv een halve. Graag iets meer doen aan jullie order-voorraad management op de site, nu voor niets gewacht.

Alles was volgens afspraak

Goede en snelle service

Mooie fiets gekocht, een Gazelle Medeo T10, vakkundig geholpen, proefrit kunnen maken en met 1 week gratis thuisbezorgd vanwege Covid-19. Uitgebreide keuze in de winkel.

Prima service en uitleg ondanks 1 klein min puntje

Ondanks dat de fietsen beschikbaar waren in het magazijn en winkel zijn deze 10 dagen later geleverd dan afgesproken. Verder een prima service, vriendelijke aanpak en behulpzaam.

Snelle correcte levering

Vriendelijke bezorger gaf duidelijke uitleg. Fiets werd keurig afgesteld en gepoetst. Bezorger was iets eerder dan de geplande tijd. Perfect geregeld, een echte aanrader!!

Van het uitkiezen tot de aflevering gewoon top

je wordt goed en ze nemen echt de tyd voor je tot dat je de juiste fiets heb gevonden.

redelijk goed

ik moest wel lang wachten op mijn fiets,maar was wel de moeite waard. Vooral het feit dat er een paar aanpassingen zijn gedaan door Giant (fabrikant)

De corona regels in de winkel waren niet helemaal duidelijk. Wel of geen nummer trekken voor onderhoud/ winkelbezoek. Maar eenmaal binnen is de service prime. Fiets is netjes afgeleverd.

Mooie zaak, veel keuze.

Mooie winkel, vriendelijk personeel.

Gratis thuisgebracht en goed afgesteld

super!

Mijn dochter is heel blij met haar fiets! snelle service. Ook aan huis alle medewerking gekregen. van te voren alle nummers om de fiets alvast te verzekeren. echt heel fijn

prima service in de winkel, maar dan....................

service is in de winkel prima, maar de 5 tot 10 dagen levertijd werden 5 weken. Volgens de medewerker; "het is druk, ik zal kijken of ik u er volgende week tussen kan plaatsen anders de week daarop" (toen hadden we al bijna 3 weken gewacht) Hoeveel werk kan het zijn om fietsen af te leveren? en hoeveel fietsen kan je afleveren in 25 werkdagen? Is het dan zo druk? dat zijn er honderden.

Vlotte uitleg en snelle correcte levering

Super service en klantvriendelijk

Het bestellen ging makkelijk en duidelijk, afspraken maken voor de levering ging perfect, goed geholpen door de vriendelijke chauffeur. Geen opmerkingen alleen maar top

goed bedrijf

Goede service. Fiets op de afgesproken tijd bezorgd met duidelijke uitleg door de bezorger.

Top zaak

Goede sevice . Goed op de hoogte gehouden wanneer het bestelde produkt Geleverd word. Mooi op tijd geleverd.

Bezorging van fiets als in mijn verwachting was Top!

Na aankoop en goede informatie wat ik kon verwachten bij aflevering van mijn fiets ben ik zeer tevreden

M.n. de bezorger verdient een pluim! Hij moest voor een bepaalde tijd afleveren en hield me keurig op de hoogte over zijn vorderingen. Bovendien monteerde hij de fiets keurig af en reed een proefrondje om deze even te testen. Voor herhaling vatbaar!

Bagger ervaring!

Gisteren geweest om een nieuwe fiets voor mijn dochtertje te kopen. We moesten een nummertje trekken. Prima nr 37 en 34 was aan de beurt. We moesten boven even wachten. Boven 1 werknemer in gesprek met een klant(?). Ging over hun hobby, fietsen. Waar ze heen waren geweest, wat ze konden doen etc. Klant ging weg. Werknemer ook. Intussen 'sjokten' verschillende werknemers, sommige zelfs met een bak koffie, heen en weer. Niemand die ons aansprak of aankeek. Na 35 minuten eindelijk iemand aan die aan de kassa ging staan. Ik sprak hem aan en hij dreunde op, wij hebben er begrip voor maar we zijn bezig. Ik zal zo even kijken of er iemand tijd voor u heeft. Hoeft niet meer, we brengen ons geld wel ergens anders. Natuurlijk begrijpen we dat we waarschijnlijk een druppel op de gloeiende plaat zijn maar een klacht is een klacht. En wij uiten deze, velen waarschijnlijk niet. Ben benieuwd of er een reactie komt. Ik denk het niet.

Goed geregeld

Goede communicatie, heldere statusupdates van de bestelling. Vriendelijke bezorger die de fiets afgemonteerd thuis komt leveren.

Prima geholpen bij koop en aflevering.

Ondanks veel drukte bij de winkel nam de verkoper alle tijd. Ook bij de bezorging van de fiets voldoende uitleg en advies gekregen.

tevreden

Duidelijk over levertijd en dag vriendelijk geholpen . minpunt Factuur bij leveren hoger dan factuur via de mail en afgesproken 2 fietsen besteld veel levertijd verschil tussen de fietsen terwijl het hetzelfde model is.

Uitstekend! Service met hoofdletters

Na de online aankoop werd ik keurig op de hoogte gehouden over het vervolg. Bij aflevering werd ruim de tijd genomen om de fiets uit te leggen en de instellingen te checken. Top!

Fiets kapot mnd wachten

Bel je op mnd wachten op reparaties. Onderhoud beurt voor bij 500 km helaas. Over mnd afspraak mw u bent over termijn heen etc . Service 24.7 waar niet bij ons

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht