Pluspunten

Leveren altijd eerder dan verwacht.

Pluspunten

Klantvriendelijk, verstand van zaken, goede service, prima prijzen

Pluspunten

Goede hulp en voorlichting bij de keuze van de fiets.

Bij het afhalen van de fiets was onduidelijk waar we moesten zijn medewerkers stonden maar een beetje te kijken. Mensen achteraan in de rij werden het eerst geholpen door een medewerker. Toen we eenmaal geholpen werden veranderde dat de medewerker nam de tijd voor uitleg van de fiets en afstellen dat was top. Maar een aantal medewerkers neemt het helaas niet zo nouw met klant vriendelijkheid een dame zij dat de klanten dan maar naar boven moesten gaan om geholpen te worden.

Pluspunten

Hele vriendelijke verkoopmedewerkers die met mijn wensen meedenken. Goede service omtrent de aankoop van mijn fiets.

Pluspunten

Klantvriendelijk

Pluspunten

Leuk geholpen, het personeel nam ondanks de drukte alle tijd voor ons.

Pluspunten

Advies is goed, vriendelijke afhandeling, goede service.

Pluspunten

Duidelijk, netjes behandeld, uitleg.. Plek om test te kunnen rijden

Afhaal nieuwe fiets duurde wat lang, omdat je tussen de mensen met reparatie s staat.

Pluspunten

Mooie winkel,keurig geholpen en klant vriendelijk,plus goede prijs verhouding.

Wachttijd!!!

Pluspunten

Zoals altijd weer een goed advies, uitstekende service en een scherpe prijs.

Pluspunten

Personeel heeft verstand van de dingen die verkopen. Mooie ruime winkel en veel keuze.

Er zijn drie balies, onderhoud, tweedehands opehalen en nieuwe fietsen ophalen. Toch moet je als je nieuwe fiets ophaalt en je dus bij de derde balie staat niet geholpen wordt. Je moet aansluiten bij de balie voor onderhoud. Ik heb verschillende mensen gezien die toch bij de verkerde balie zich opstelden. Mijn tip haal de bordjes weg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afwikkeling van de order

Had zaterdagsmorgen vroeg 2 fietsen besteld en die wilden we graag meenemen op vakantie maar dat kon helaas niet.

Pluspunten

Goede service, klantvriendelijk, op maat en naar wensen. Zeer tevreden.

Als het druk is ,wachttijd minimaliseren

Pluspunten

Klantvriendelijke benadering

Telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

vriendelijke bediening van verkopers en monteurs,zij denken goed met de klant mee.

Pluspunten

Deskundig en vriendelijk personeel. Je word goed geholpen. Je kan zeggen dat wij vaste klant zijn, al vaak een fiets gekocht bij dit bedrijf. Mooie showroom en er zijn veel fietsen van verschillende merken te bewonderen en uit te proberen.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige advisering, verkoop en reparatie.

Geen.

Pluspunten

Klant vriendelijk en goede hulp en advies

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Alles goed uitgelegd, aardige man, goede fiets

Stuur goed vastzetten bij aflevering. Deze schoot los bij de eerste keer vol remmen. Beide handvatten hingen loodrecht naar beneden. Midden op voorrangsweg terecht gekomen. Geen lichamelijk letsel wel erg geschrokken.Vervolgens paar km gelopen naar fietsenwinkel, waar ze stuur vadtgedraaid hebben.

Pluspunten

snelle levering ,de aangegeven tijd klopte de bezorger gaf duidelijk uitleg en ook het onderdeel wat er ontbrak werd de volgende week snel en goed erop gezet

Pluspunten

Fantastisch dat jullie rijklaar thuis bezorgen. En dan ook nog eens door mensen die er geen probleem van maken om de fiets 'even' de trap op te tillen!

Pluspunten

Fiets was eerder klaar dan verwacht

De bestelling van mijn fiets en mijn de verzekering van mijn fiets was op naam van mijn vader gezet, terwijl dat op mijn eigen naam moest

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel

Pluspunten

Hele goede service, nemen alle tijd voor je. Veel keuze en deskundigheid.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht