Pluspunten

Service en advies

Pluspunten

Goede service en vooral meedenkend!

Nog niet

Pluspunten

Vriendelijk, goede service bij levering!

Door vertraging op levertijd, wat u kennelijk niet altijd in de hand heeft door externe factoren. Pro-actiever in onderhouden contacten. In zo'n 6-8 weken kan een klant ook verdwijnen.

Pluspunten

De medewerkers helpen je goed op weg. Luisteren naar de wensen en zoeken daar een fiets bij. Daarnaast laten ze ook ruimte om je zelf te laten kijken en een keuze te maken. Het afleveren van de fietsen wordt netjes gedaan, er wordt de tijd voor genomen om de fietsen te stellen en vragen te beantwoorden. Door pech moest een van de fietsen al na een paar dagen ter reparatie aangeboden worden, ook dit wordt goed en netjes afgehandeld.

Bij het kopen van de fietsen moesten we net iets te lang wachten op de medewerker die toegezegd had ons te helpen (40 min!) met hulp van een collega medewerker, die we zelf aanspraken, waren we zo klaar. De tip die ik zou willen geven; je hebt iets toegezegd maar het is druk en je komt er niet aan toe? Meldt dit dan even bij de klant en/of schakel een collega in die het over kan nemen, dat komt iets professioneler over.

Pluspunten

Goed overleg over tijdstip van levering. Betaling pas bij afleveren. Fiets volledig gemonteerd thuis bezorgd. Goede fiets. Geen verbeterpunten.

Pluspunten

fiets besteld die langere verwachte levertijd had, er is doorgebeld door medewerker en de fiets is een week later geleverd. de fiets in Barendrecht afgehaald, goede uitleg ontvangen. !! Perfecte service !!

Pluspunten

Persoonlijke benadering!!!!! Gewoon, vriendelijk, goed adviserend, goed gekwalificeerd personeel.

Pluspunten

klantvriendelijk en servicegericht

Pluspunten

Prima service, vriendelijk, klantgericht.

geen

Pluspunten

Goede inruil prijs voor oude fiets.

Af montage fiets. De bel was vergeten. Standaard fiets was te verticaal afgesteld, fiets viel bij een beetje wind om. De handremmen waren verschillende standen af gesteld.

Pluspunten

Goed geholpen, altijd vriendelijk, goede service

Pluspunten

Ik kom al jaren met plezier mijn fietsen kopen en reparen Het bedrijf is heel klantvriendelijk en niets is onmogelijk een aanrader om daar je fiets aan te schaffen

Pluspunten

Pluspunten

Correcte, vriendelijke en accurate service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerst verkeerde kleur fiets geleverd. Later netjes opgelost. Tevens goed op de hoogte gehouden via SMS en email

Soms erg druk bij de werkplaats

Pluspunten

Hulpzame medewerkers. En 10 dagen lang een leenfiets gehad.

Tip, wat hogere inruilprijzen voor goede fietsen. Als ik zie wat ik voor mijn fiets kreeg, en waar hij nu voor te koop staat, verschil van 245 euro.

Pluspunten

Prettig gesprek en goede voorlichting door Jaco.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

hebben persoonlijk gebeld om navraag te doen

onduidelijkheid over de kosten van de verzekering voor de high speed bike.

Pluspunten

Sorry op Duits maar we bent van Köln..... Super winkel, top service, super Preis, echt nettes Personal...haben uns sogar einen Tip für ein gutes chinesisches Restaurant gegeben.. ..was will man mehr... top,top,top.....

./. ... macht weiter so :)

Pluspunten

Pluspunten

Ondanks de drukte ben ik er prima geholpen en met verschillende fietsen test ritten mogen maken. Erg grote zaak met verschillende merken fietsen. Goede uitleg en men neemt de tijd voor je. Erg goede openingstijden.

De fiets was helaas niet goed afgemonteerd. Hier en daar nog een los onderdeel. Denk door de drukte. De volgende dag een pitstop gemaakt en het werd direct verholpen.

Pluspunten

Ik ben nog nooit zo, vriendelijk en profesoneel geholpen en adviseerd als bij jullie mat fiets was gelijk goed ingeschat en er werd goed doorgevraagd waar de electrische fiets voor gebruikt ging worden, Ook bij afhalen werd alle tijd genomen. Ga zo door.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie grote winkel. Ik werd meteen geholpen bij binnenkomst, ik ben goed ingelicht over alle opties met de fiets en kosten.

Ik heb zelf navraag moeten doen met de status van mijn fiets. De verkoper had aangegeven dat ik binnen 2 weken bericht zou ontvangen, echter na 2 weken had ik niks gehoord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Fiets aan huis op goede hoogte gesteld

Pluspunten

- goede uitleg over de verschillende mogelijkheden bij de eerste oriëntatie op een nieuwe fiets. - Geen moeite is te veel en er staan veel fietsen gereed om een proefrit mee te maken. - open en eerlijk over voor- en nadelen van een bepaalde fiets. Ook over der levensduur van accu's bij een e-bike - goed advies bij de daadwerkelijke koop en daarna bij het kiezen van de juiste verzekering. We hebben in de loop der jaren al meerdere fietsen bij Peter Terlouw gekocht. Ondanks de groei van het bedrijf blijft de service zoals die was. Kortom klasse!

We kunnen geen verbeterpunten bedenken.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht