Pluspunten

Keurige en vriendelijke communicatie, snelle levering, geheel volgens afspraak

Pluspunten

Snelle levering. Vriendelijk geholpen fijne service.

Pluspunten

Mooi, overzichtelijk en uitermate correct personeel

Geen Idee!

Pluspunten

Pluspunten

Ik vond Henri wel leuk, geduldig en zeer professioneel

Pluspunten

Snelle en correcte levering. Netjes volgens afspraak, en voor een super lage prijs. Ik hoop dat als ik eventueel aanspraak moet maken op de garantie dat alles net zo correct gaat.

Pluspunten

Zeer correcte service en goede prijs. Opvolging per mail en telefonisch was telkens zeer correct en snel. Vragen per mail werden volledig beantwoord. Ze hebben kennis van zaken en weten goed te adviseren. Vriendelijk personeel.

Pluspunten

snelle service, en zeer vriendelijke man

Pluspunten

Goede, uitgebreide uitleg over de fiets

Onderlinge communicatie

Pluspunten

Geweldig goede service, vriendelijk en deskundig personeel, ik beveel iedereen Peter Terlouw tweewielers aan.

Pluspunten

Zoals beloofd ook gedaan! Top

Pluspunten

Goede communicatie wat betreft de levering en de levertijd. Alle afspraken zijn keurig nagekomen daar kunnen sommige bedrijven nog wat van leren. Scherpe prijs voor de fiets die ik besteld heb en ook nog eens keurig afgemonteerd geleverd door de uiterst vriendelijke chauffeur. De laatse afstelling van het zadel heeft hij nog even bij aflevering gedaan zodat alles tot in de puntjes afgeleverd werd..Top!! Zeker een aanbeveling waard.

geen!

Pluspunten

Super service en mooie fiets die ook nog lekker rijdt

Pluspunten

Snelle en tijdige levering. Goede uitleg en service.

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk personeel, keurige prijzen. Het nieuwe pand is erg mooi. Adviesprijzen wanneer ze accessoires direct het voor je monteren, korting wanneer je dat zelf doet dus niet van die service gebruik wenst te maken (lagere prijs = minder service).

In het kader van de PRIVACY / Wbp (Wet bescherming persoonsgegevens): mijn e-mailadres niet ongevraagd aan anderen geven (zoals aan Kiyoh)...! >;-|

Pluspunten

Goede website, Klantvriendelijk, Goede service aan huis. Ook prima mailverkeer.

Pluspunten

Aardige medewerkster met verstand van zaken en goede adviezen. Snelle levering van de fiets. Prettige sfeer. Met telefonische vraag goed geholpen door medewerker van de werkplaats

Pluspunten

Uitgebreid geïnformeerd en geholpen. Fiets eerder gepland dan afgesproken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke hulp

Minder lange wachttijden, betere communicatie onderling en met consument

Pluspunten

Vriendelijke bejegening en correcte informatieverschaffing

Pluspunten

Fiets werd keurig thuis bezorgd. Niet in doos door DHL of TNT maar gewoon, persoonlijk en was rijklaar. Netjes stuur versteld, zadel op hoogte en uitleg over de belangrijkste functies. Super prijs, goedkoper dan alle andere internet verkopers.

Kan ik nog niet bedenken. Misschien meer accessories aanbieden op de site...

Pluspunten

Duidelijke overzichtelijke webshop

Pluspunten

Goede en vriendelijke service. Mijn fiets werd geheel afgemonteerd en op maat gemaakt voor mij. Ik kreeg nog persoonlijke uitleg en tips. De fiets is helemaal naar verwachting en beschrijving van de site. Zeker een aanrader om hier je fiets aan te schaffen.

Het moment tussen bestelling en de eerste mail met informatie van levering zou wenselijk korter kunnen zijn. Maar aangezien ik tijdens de feestdagen heb besteld en jullie wel volgens de omschrijving van de website hebben gehandeld heb ik hier verder geen commentaar op.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht