Pluspunten

Pluspunten

snelle service, vriendelijke bezorger

Pluspunten

Goeie service

Pluspunten

Prijs, snelheid van handelen en leveren, en uitleg.

Pluspunten

de fiets wordt gelijk rij klaar gemaakt zodat je het gelijk in gebruik kan nemen toppie

Pluspunten

Goede communicatie mbt levering van de fiets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

communicatie is prima, snel en alert. verzoeken werden snel ingewilligd (factuur voor de declaratie) de informatie over de fiets lijkt te kloppen. de fiets werd gebruiksklaar afgeleverd, met prima persoonlijke instructie over het gebruik.

Op de site werd gesuggereerd dat de levertijd veel korter zou zijn. Het bleek uiteindelijk bijna 6 weken te zijn. Maar ik werd wel keurig in de gelegenheid gesteld eventueel te annuleren. Ik had de fiets vooraf betaald, maar bij aflevering was dat niet goed doorgegeven aan degene die de fiets kwam brengen. Bovendien leek sprake van twee fietsen, terwijl ik er maar één besteld en betaald had.

Pluspunten

gewoon erg tevreden, geen enkele opmerking of klacht

Pluspunten

Perfect afgeleverd!

Pluspunten

Concurrerende prijzen en netjes thuis afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs

Zat speling op balhoofd, zelf verholpen

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden op welke wijze fiets is afgeleverd en mondeling verstrekte verdere info

Fiets die geleverd is is een ander model dan besteld. Had een triple GiantDdify 3 2015 besteld en een Giant Dify 3 2016 geleverd gekregen voor de prijs van het 2015 actie model. Ben wel tevreden maar vooraf een melding was wel passend geweest. Ik moest het zelf opmerken. Model 2015 bleek niet mee leverbaar.

Pluspunten

Pluspunten

Goede service! Laten netjes weten hoe laat ze komen. Ik kon mijn gekochte slot ter plaatse nog omruilen omdat hij een ander slot toevallig bij zich had.

Pluspunten

nette serves, vriendelijke en snel geen 10 omdat er altijd ruimte mag zijn voor verbetering.

Pluspunten

Afspraken goed nagekomen, alles op tijd. Goede service en ook telefonisch goed bereikbaar. Top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, prima communicatie.

Pluspunten

Vlot en vriendelijk geholpen. Alles wat je wenst word aan gewerkt.om het inorde te maken.

Pluspunten

Kennis van zaken en duidelijke uitleg

Pluspunten

Service en tijd

Nog geen ervaring mee

Pluspunten

Snelle reactie op vraag per email. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Goede bejegening.

Het tijdstip van afleveren kwam niet overeen met de tijd die afgesproken was in de mail. Niet storend, maar misschien wel handig om even te bellen naar de klant.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht