Pluspunten

nvt

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bezorging aa n huis. Zeer vriendelijke medewerker.

Administratie slordige fouten gemaakt. Wat we besteld hadden niet allemaal goed gegaan . Wel nu opgelost.

Pluspunten

Goede levering en volgens afspraak

Betere uitleg over gebruik en bediening electrische fiets.

Pluspunten

Goede service aan de deur, snelle en heldere communicatie mn over de mail

Pluspunten

Goede service, bij aankomst fiets op juiste hoogte gesteld. Uitleg gegeven hoe het licht werkt. Prima service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Via website een fiets besteld. Die bleek niet leverbaar. Tip: haal fietsen die niet meer leverbaar zijn van de site. Bezorger zegt letterlijk: 'Ik weet er ook niet zoveel van. Tja, die computers van die elektrische fietsen zijn ook allemaal anders. Gewoon zelf even proberen, dan kom je er wel achter hoe het werkt. Tip: beloof geen goede service als je die niet levert en/of leid je medewerkers goed op. Mijn verwachtingen bij de aankoop van een fiets van € 2.700 zijn duidelijk anders dan de geleverde 'service'.

Pluspunten

Hele fijne communicatie over wanneer de fiets bezorgd kon worden. Hier werd rekening gehouden met mijn werktijden. Tijdens het bezorgen een vriendelijke medewerker die alles super duidelijk heeft uitgelegd. Fiets zag er netjes uit en alles was compleet. Medewerker nam de tijd voor een proefritje en was erg behulpzaam. Ik was erg tevreden!

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

E bike compleet geleverd, tevreden klant !!

Pluspunten

Duidelijke communicatie mbt tot afspraak. Goede uitleg van zeer vriendelijke bezorger

Pluspunten

Correcte communicatie, komen afspraken goed na, prima aflevering/afstellen van de fiets.

Geen.

Pluspunten

Goede service. Vriendelijke man die de fiets kwam brengen. Goede uitleg over de fiets en het afstellen ook. Super fijn dat ze ook aan huis komen.

Mag best een kop koffie aan nemen als je een lange reis achter de rug heb ;) . Eigenlijk niet echt een verbeter punt. Was gewoon een fijne service!!

Pluspunten

Uitstekende service

Pluspunten

Flexibel betreffende de levertijd. Goede tips over onderhoud van de fiets en het vervoeren op de fietsdrager.

2 sterren: slechter dan verwacht

Mijn elektrische ondersteuning van de fiets bleek na 1 rit niet meer te werken. Vervolgens gaat er 1 week overheen voordat hij opgehaald wordt en nog eens 2 weken voordat hij terug komt. Dit duurt wel erg lang.

Pluspunten

Goede levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie zaak, waardeloze service

Wat ben ik teleurgesteld in Terlouw tweewieler. Fiets niet op tijd gerepareerd, geen bericht ontvangen...... Als ik mijn beklag doe bij de infobalie wordt ik aangekeken alsof ik gek ben. Is het dan echt teveel gevraagd om de klant te informeren als de reparatie niet op tijd klaar is....!

Pluspunten

Top service. Volgens afspraak netjes geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bij aflevering van de fiets goede service en een vriendelijke man die dit deed en als er wat is staan ze klaar voor je toppie

Woon zelf best wel ver van de winkel af dus voor een service beurt ga je niet even langs misschien handig om dit bij een dealer in mijn woonplaats te laten doen in samenwerking?

Pluspunten

Vriendelijk, makkelijk telefonisch te bereiken, eenvoudig om afspraak te verzetten. Chauffeur die fiets afleverde correct en gaf een heldere uitleg en instructie

Pluspunten

Prima service met bezorgtijden afspreken en ook bij bezorging zelf, zadel en alles werd aangepast aan mij.

Pluspunten

Goede communicatie. Concurerende prijs.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht