Pluspunten

Zeer tevreden. Goede service, en zeer goed telefonisch contact gehad. Vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Vriendelijke leverancier die mij goed advies gaf en de fiets tip top in orde afleverde.

Pluspunten

prima volgens afspraak

Pluspunten

Goede en snelle bezorging. Fiets wordt zeer netjes afgeleverd en afgesteld aan de deur.

Pluspunten

Men hield mij goed op de hoogte over de status van de bestelling. Bij aankomst werd de fiets rijklaar afgeleverd volgens afspraak. De snelheidsmeter had een kleine beschadiging, dus de leverancier stuurt direct een nieuwe op.

De levertijd was wat aan de lange kant, maar men gaf mij een keuze voorafgaande aan de bestelling of ik akkoord ging met de langere levertijd of dat ik liever van mijn bestelling af wilde zien. Dus eigenlijk ook een positief punt ;-).

Pluspunten

Goede en duidelijke communicatie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Tijdig geïnformeerd over de levering.

De afleveraar wist mij alleen te vertellen waar mijn bel zat, dat ik niet moest doortrappen tijdens het schakelen, en hoe mijn voor- en achterlicht aan/uit gaan. Daarnaast vroeg hij of ik nog vragen had. Op mijn vraag om mijn zadel op het laagst te zetten, heeft hij dit uitgevoerd. Er werd nog verteld dat ik bij vragen/klachten etc. contact op kan nemen, en dat was het dan... De fiets kon rijden, maar is niet afgesteld op mijn persoon. Een standaard check m.b.t. het afstellen van het stuur, het zadel en de zadelhoogte lijkt mij er standaard bij horen. Evenals een stukje info over het onderhoud.

Pluspunten

Prima levering beschrijving uitleg

Pluspunten

Goede uitleg.

Nvt

Pluspunten

Ik heb via fietsplan een fiets besteld. Deze is prima binnen het aangegeven tijdvak bezorgd. Netjes afgesteld en afgeleverd. Er is goede uitleg en informatie gegeven. Een weekje later moest er nog een onderdeel geïnstalleerd worden. Door oplettendheid van de werknemer is het juiste onderdeel alsnog bij mij terecht gekomen en goed geïnstalleerd. Prima service!

Pluspunten

Goed levering

Pluspunten

Prima service!

Pluspunten

Erg nette manier van werken. Goede communicatie en service. Vriendelijk geholpen.

De bezorgtijd werd vrij kort van te voren bekend gemaakt. In overleg zijn we hier wel uitgekomen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fiets wordt netjes bij huis afgeleverd en op de juiste hoogte ingesteld

de versnellingen controleren. Dit moeten we nu zelf gaan doen terwijl blijkt dat dit vaak voorkomt bij nieuwe fietsen. Neem het dan ook gewoon mee bij aflevering!

Pluspunten

bellen netjes van te voren als ze er aan komen , en je krijgt goeie uitleg

Pluspunten

super goed

Pluspunten

Via email afspraak gekregen, ook de mogelijk heid om op en andere adres af te leveren en mooi op tijd gekomen. goede uitleg gegeven niet gehaast en pas als er geen vragen meer zijn gaan ze weg

geen

Pluspunten

klantvriendelijk, houdt aan zijn afspraken

Pluspunten

Perfect op tijd! Vriendelijk Duidelijke uitleg

Pluspunten

Keurige en betrokken service

Pluspunten

Komt afspraken na, prima overdracht. Tam

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht