Pluspunten

Netjes op tijd afgeleverd en volledig ingesteld. Uitleg was duidelijk.

Pluspunten

- Persoonlijk contact - Geen probleem om op een ander adres af te leveren - Vriendelijke bezorging

Pluspunten

Vriendelijke verkoper en goede service. Zelfs een uitgebreide proefrit is mogelijk.

Pluspunten

Pluspunten

Klantvriendelijk: fiets werd, zoals beloofd, snel geleverd. Toen de fiets gebracht werd werd hij nog persoonlijk op maat afgesteld en alles werd uitgelegd, top!! Waar maak je dat nog mee. En een scherpe prijs

In de winkel moest ik lang wachten voordat ik aan de beurt was. Misschien op zaterdag meer personeel in de winkel zetten?

Pluspunten

5sterren en 10punten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

wij hebben meer dan 3 maanden op de fiets voor onze dochter moeten wachten, na heel vaak bellen komen wij er achter dat de fiets gewoon daar is maar niet bezorgt word en word er gezegd dat de bestelling bij hen is blijven "hangen" echt heel slecht. voor ons geen fiets meer van Peter Terlouw.

Pluspunten

Prima levering en prima service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service na een kleine beschadiging bij levering. Goed opgelost met een mooi presentje

Pluspunten

Friendly staff Good service

Pluspunten

Ggoede communicatie over levering. Duidelijk. Ze waren op tijd, attent en vriendelijk.

Pluspunten

Komt afspraken na en vrolijke bezorging van de fiets!

Pluspunten

je wordt netjes geïnformeerd over de status van je bestelling. alles is netjes afgehandeld.

mee verkopen of informeren over accessoires. mijn fiets van €900.00 had helaas geen slot erop, ik had voor dit bedrag wel een verwacht. ik ben hierover ook niet geïnformeerd anders had ik voor die optie wel gekozen. nu moest ik het bij een ander laten opzetten.

Pluspunten

Optie op Bianchi racefiets kon door interne miscommunicatie niet nagekomen worden maar is op voortreffelijke wijze opgelost.

Pluspunten

Alles was prima verzorgd!

1 minder puntje was dat het voorlicht het de volgende dag niet meer dee, misschien een technisch snufje? Maar dit kan goed aan de nieuwe techniek van tegenwoordig liggen.

Pluspunten

goede service

weet niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

1e levering helaas een verkeerde fiets ontvangen, gelijk dezelfde middag terug gebeld met een excuses. Later via de mail een nieuwe afspraak mogen maken. Fiets werd netjes aflevert en kreeg de nodige uitleg.

Pluspunten

Uitstekende service. Heldere uitleg over de aankoop. Vriendelijke medewerker.

Pluspunten

Erg betrokken bij de online geplaatste bestelling, je wordt goed op de hoogte gehouden over de status en aflevering. Ook een foutje wordt netjes opgelost.

Pluspunten

Good price, good communication, delivered bike to the door totally ready to ride. Friendly delivery man with knowledge of Bikes to explain stuff.

None

Pluspunten

stipt, klantvriendelijk, gewoon prima!

Pluspunten

Gemakkelijke communicatie via mail.( wanneer de fiets geleverd werd) Vriendelijk en kundig personeel Ketting viel eraf tijdens het test rondje, gelijk gemaakt.

Pluspunten

Klantvriendelijk, reageren snel en zorgvuldig. Fiets volledig rijklaar en op afgesproken tijdstip afgeleverd.

Pluspunten

super service

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht