Pluspunten

Levering aan huis wat exact op het tijdstip dat van te voren was aangegeven. Duidelijke uitleg over de fiets en zeer vriendelijk te woord gestaan.

Op dit moment geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle levering, klantvriendelijke en keurige aflevering

Achteraf had ik graag een beter slot gewild en een fietstas. Die zou ik als suggestie erbij willen hebben (bij de aankoop) zodat ik daarvoor had gekozen

Pluspunten

Goede levering, duidelijk advies en uitleg en behulpzaam.

Pluspunten

Duidelijk en snelle levering, fiets werd keurig thuis afgeleverd en gemonteerd.

Pluspunten

Fiets tot de levering top!

Geen ga zo door

Pluspunten

-Duidelijke en snelle communicatie via de mail. -Enthousiaste en kundige leverancier.

Pluspunten

Snelle service, perfect volgens afspraak en vooraf duidelijke informatie over leveren van fiets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

geven snel antw. op vragen via mail.

de levertijd die op website stond klopte niet. dus moest ik 6 weken langer wachten

Pluspunten

flexibel, klantgericht

duidelijke communicatie over levertijd

Pluspunten

Fiets keurig op tijd afgeleverd, duidelijke uitleg en goede tips

Pluspunten

Perfekte advies rondom de keuze van de fiets. Snelle levering volgens afsprakken. Ik heb de fiets uiteindelijk teruggestuurd, maar niks te maken met de winkel. Dit ging ook perfekt. Ik zal zeker opnieuw via hun bestellen. Top service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, fiets in goede staat

Weinig/geen flexibiliteit in de bezorgdata

Pluspunten

fast response to all my questions, friendly personnel!

Pluspunten

Goede service, onderweg belde de monteur dat hij eraan kwam, vertraagd door file ivm weersomstandigheden.

Mogelijk iets meer tijd nemen voor het afstellen van de fiets, dat heb ik nu nagenoeg helemaal zelf gedaan. In het instructie filmpje is dit echter anders.

Pluspunten

Aflevering van de fiets. In uitstekende staat en thuis gebracht.

Levertijd van de fiets.

Pluspunten

Netjes via de mail correspondentie gehad en fiets afgeleverd

Pluspunten

Ik kocht er online een racefiets. Positieve punten: een voordelige prijs, prima opvolging van mijn bestelling (er was een kleine vertraging in de levering; ik werd goed op de hoogte gehouden van de evolutie), vriendelijke enthousiaste levering

Pluspunten

Er was altijd wel netjes een mailtje gestuurd over de bezorging van de fiets. Mijn buren hebben de fiets in ontvangst genomen ook dit was geen probleem bij het door geven. namens mij buurvrouw waren het gezellige mannen. Ik heb niks te klagen.

Pluspunten

Bezorging stipt en volgens verwachting. Fiets uitstekend afgemonteerd en rijklaar!

Pluspunten

Snelle levering. Goede service. Klantvriendelijk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie collectie fietsen. toch wel vervelend dat er een tekort aan personeel is. Was van plan een koga te kopen, maar ik werd niet geholpen. Aan twee werknemers gevraagd of ik een vraag kon stellen, de eerste werknemer zei dat ik de vraag aan een werknemer moest stellen die op de 1e verdieping werkte, de tweede had geen tijd. Ik weet nog niet of ik nog een poging ga wagen.

Wel heel vervelend dat er een tekort aan personeel is. Was van plan een koga te kopen, maar ik werd niet geholpen. Aan twee werknemers gevraagd of ik een vraag kon stellen, de eerste werknemer zei dat ik de vraag aan een werknemer moest stellen die op de 1e verdieping werkte, de tweede had geen tijd. Meer personeel aannemen of in ieder geval het gevoel aan klanten geven dat er aandacht aan ze besteed wordt. Nu is het een kwestie van hangen en hopen dat je opgemerkt wordt.

Pluspunten

Netjes. Snel. Correct! Erg tevreden klant

Geen.

Voordijk 275