Pluspunten

aardige man, zeer goed geholpen, 5 punten

geen verbeterpunten, gewoon goed

Pluspunten

Goede leveringskwaliteit volgens afspraak. Mooie fiets en goed afgesteld. Vriendelijkheid correct

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, vriendelijke en duidelijke chauffeur / afleveraar.

Pluspunten

levering geheel volgens plan en super kwaliteit fiets. Gratis kabelslot nageleverd als extra service ivm origineel slot welke niet bleek te passen.

Pluspunten

Alles was heel goed gezegd

Nee

Pluspunten

Levering op ander adres dan woonadres Snelle levering

Pluspunten

Keurig en tussen de aangegeven tijd, werd de fiets geleverd. Niets dan lof over de monteur die de fiets kwam leveren en afstellen. Wat ons persoonlijk betreft, was de verrassende en ergonomische kennis en advies die mijn vrouw kreeg m.b.t de afstelling van stuur en zadel wegens een zeer slechte rug. Door dit advies kan zij mede de juiste fiets houding aannemen.Dit hadden wij niet eerder ervaren op onze zoektocht naar een fiets. Uiteindelijk gelezen voor Terlouw tweewielers. Dit bleek vooralsnog een goede keuze! Met complimenten naar de desbetreffende monteur, een visite kaartje van, en voor het bedrijf. De kennis en passie kwam luid en duidelijk over op "zijn" klant!

Kon niets negatiefs bedenken!

Pluspunten

Goede service en bezorging

Pluspunten

Duidelijkheid in procedure van aankoop tot levering.

Zorg dat de procedure ook 100% kloppend is. Bij mij zat er een dopje los bij het handvat. Na telefonischoverleg mocht ik dit zelf vastlijmen. Dat vind ik wat minder professioneel.

Pluspunten

Super goeie service!

Pluspunten

Goede aflevering van de fiets thuis en een duidelijk uitleg die enthousiast werd verteld

Pluspunten

Super goede bezorgservice. Zeer behulpzaam en aardig personeel, stelt de fiets goed af en geeft goede tips voor gebruik/onderhoud/verzekering. Erg tevreden.

Erg lastig om een datum te plannen voor de aflevering aan huis. Meerdere data opgegeven, waarop ik een mail krijg met een ingeplande datum die niet overeenkomt met mijn beschikbaarheid. Plannen ging dus wat moeizaam en heeft veel emails gekost.

Pluspunten

goed meegedacht in levertijd en aanpassing van bestelling goede service bij levering

Pluspunten

Super fiets levering snel en op tijd, helemaal top

Pluspunten

Uiterst adequate service!

Wat ik graag zou willen is dat u ook onderhoud aan huis aanbiedt zoals Babboe dit doet voor bakfietsen die daar zijn gekocht.

Pluspunten

Mooi geleverd en snel gegaan

Geen tips of verbeterings punten

Pluspunten

Levering was optijd

Misschien vragen of er nog extra accessoires gewenst zijn!? Van tevoren bij afspraak mail. Verder prima

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, vriendelijke medewerker.

Een exacte tijd aangeven ipv hele middag levertijd.

Pluspunten

Snel en efficiënt Goede communicatie Goede service

Ga zo door!

Voordijk 275