Pluspunten

Eigen bezorgdienst Goede service Lage prijs

Pluspunten

Nette afhandeling, bezorging volgens afspraak. Goed contact via de mail.

Pluspunten

Prima levering door een aardige vent met goede uitleg.

Zou het niet weten.

Pluspunten

vriendelijk, geduldig, informatieverschaffend, toegankelijk

tijdiger aangeven wanneer zij met fiets denken langs te komen opdat de ontvanger hier op tijd de nodig tijd voor kan maken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Update. Er is gelukkig een nieuwe lader gebracht. Deze monteur sprak er schande van hoe de fiets is afgeleverd en men had nooit moeten vragen om de defecte delen te versturen. Maar alsnog zit ik nu met een krakende en beschadigde fiets. Jammer dat het zo gelopen is. Ik zal het er mee moeten doen. Maar het positieve is dat hij écht lekker fietst!

Zorg bij het afleveren van een nieuwe fiets dat alles is gecontroleerd. Dus schade, bouten/moeren aandraaien, accu/lader testen en proefrit in mijn geval. Nu zit ik met een nieuwe fiets met schade, piepjes en kraakjes en een accu die niet oplaad... Kilometerstand 2 km (!) Nu moet ik zorgen voor het opsturen van onderdelen! Hahaha wat een service!

Pluspunten

We waren daar op zaterdag wat een gekkenhuis maar wij werden al na 15 min geholpen door een verkoper deze nam alle tijd voor ons wat zeer prettig was gezien de drukte. De man was deskundig en vriendelijk mochten gelijk een stukje proef fietsen op de fiets die we op het oog hadden. De man die de fietsen thuis heeft gebracht heeft ook alle tijd genomen om de fiets af te stellen en enige uitleg te geven over de werking van het e.e.a. Ik zou zeggen een fijne winkel

Pluspunten

super bezorgt! netjes afgesteld en zelfs mijn alvast gekochte mand werd er voor me opgezet.

Pluspunten

Reactie na bestelling binnen 1 werkdag, duidelijke communicatie, medewerker die de fiets kwam brengen was klantvriendelijk en nam de tijd om instructies over de fiets te geven.

Pluspunten

Pluspunten

De meneer die mijn fiets kwam afleveren was zeer vriendelijk en nam ook de tijd om alles uit te leggen. Was top geregeld zo.

Pluspunten

Mooie afhandeling/service tijdens het bezorgen van de fiets

Pluspunten

Top afgeleverd en rij klaar gemaakt . Super!

Ga zo door

Pluspunten

Vriendelijk personeel en snelle levering. Fiets ook goed afgeleverd.

Pluspunten

Vakmanschap, goede service, korting ook fietsen, geïnteresseerd in klanten

Servicebeurt moet je lang van tevoren bespreken

Pluspunten

klantgerichtheid, erg vriendelijke man die alles op zijn gemak uitlegde. En ze waren keurig op tijd!

Pluspunten

Aflevering verloopt zeer netjes. Bezorger neemt alle tijd om de fiets af te stellen en uitleg te geven.

Het maken van een bezorgafspraak verloopt niet erg handig. Een site waar je kunt zien welke bezorgmomenten beschikbaar zijn, zodat je kunt plannen, zou handiger zijn.

Pluspunten

Goede communicatie en aflevering (zeer aardige bezorger).

Pluspunten

Goede communicatie. Fiets is prima afgeleverd en de chauffeur gaf nog een instructie met betrekking tot het afstellen van de versnellingen na een poosje gebruik van de fiets. TOP!

Pluspunten

nette levering goede uitleg over zaken netjes binnen afgesproken tijd geleverd

Pluspunten

Uitstekend geholpen aan de telefoon. Levering volgens afspraak. Chauffeur gaf een duidelijk uitleg en handige tips.

Pluspunten

Goede communicatie. Nette aflevering.

Pluspunten

Goede informatie over leverdatum Perfect op tijdgeleverd Goede uitleg bij levering

Pluspunten

fijne, positieve medewerker die de fiets af komt leveren. geeft ook duidelijk aan dat wanneer er wat is, contact op te nemen met Terlouw Tweewielers. ook duidelijke mails en berichten wanneer levering wat vertraagd is, of wanneer de levering plaats vindt.

in de offerte factuur wordt gesproken over een geheel afgemonteerde fiets. de fiets komt ter plaatse uit het karton. het voorspatbord blijkt bij nader inspectie na vertrek medewerker scheef te zitten, en dit schaaft tegen de velg. na een aantal km/s blijkt de fiets slecht te schakelen en schiet telkens uit de versnelling (4-5-6). contact opgenomen middels mail en ik wacht op afhandeling hoe dit te verbeteren met service van Terlouw Tweewielers. medewerker had afnemer een stuk op de fiets moeten laten fietsen om zeker te weten dat alle zaken goed schakelen en niet schaven.

Pluspunten

klantvriendelijkheid betrokkenheid bij klant met probleem na aankoop de tijd nemen voor een klant receptioniste speelt probleem goed door naar medewerkers

na aankoop e-bike bleek de maat van het frame van de fiets te klein. Beter is als de verkoper de klant 2 verschillende maten fietsen laat testen, alvorens tot bestelling over te gaan. Service na aankoop fiets liever vlg. afspraak, anders ontstaat er een rij bij de reparaties voor andere klussen.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht