Pluspunten

Werkt heel snel, houdt goed contact met de klant!

Pluspunten

Staan klaar voor de klanten

Pluspunten

vele soorten/merken fietsen. Wordt goed geholpen.

ga zo door.

Pluspunten

Klantvriendelijk, snel kunnen schakelen na probleem. Zie verbeterpunten.

Waarschijnlijk kon men er niks aan doen en is het dus geen verbeterpunt. Binnenband na 2 dagen lek naast ventiel. Zou komen doordat binnenband niet goed in buitenband zat. Zou dus domme pech zijn. Wel vervelend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aantal keren geweest en steeds goede informatie gekregen van de verkopers en zij namen er alle tijd voor

ophalen nieuwe fiets is in een hoek. Niet goed zichtbaar voor de verkopers en daardoor lange wachttijd. Wij hebben daarom zelf een verkoper aangesproken. Opties: werken met nummertjes; kassière laten omroepen dat er iemand nieuwe fiets komt afhalen

Pluspunten

Goede uitleg. Kennis van grote verscheidenheid aan merken waardoor goede vergelijking mogelijk is. Vriendelijke en deskundige service. Scherpe prijs. Eigen onderhoudsafdeling. Groot assortiment.

Pluspunten

Goede duidelijke communicatie , snelle en correcte levering met aandacht voor hoogte stuur en zadel

Pluspunten

Alles mooi en vlug geleverd

Pluspunten

Goede uitleg tijdens het afleveren van de fiets.

Alles is prima

Pluspunten

Echt hele goede service en tips. Wij zijn heel blij met onze aankoop. Top bedrijf!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

In de winkel goed geholpen maar de aflevering van de fiets is slecht afspraak niet na gekomen voor levering, contact opgenomen maar er was niks meer mogelijk hierdoor nog een 1 week langer wachten. ( 3 weken wachten op een fiets die in de winkel staat is erg lang )

Pluspunten

Zeer positieve en gezellige monteur bij aflevering! Een echt visitekaartje voor jullie bedrijf!

Geef dit compliment door het de medewerker die dinsdag onze nieuwe fiets heeft afgeleverd in Amersfoort!

Pluspunten

Goed contact, leuk praatje goede tips

Pluspunten

Goede service en vakbekwame mensen. Ik kom al jaren en ben een zeer tevreden klant !

Geen, soms moet je even wachten vanwege drukte. Maar daarna is er ook alle tijd voor mij als klant :-)

Pluspunten

Snelle levering .klantvriendelijkheid

Pluspunten

goede uitleg. keurig bezorgd en een aardige meneer die de fiets heeft afgeleverd.

Pluspunten

duidelijke uitleg, echt de tijd voor genomen.

nvt

Pluspunten

Keurig geholpen en nette aflevering. In de winkel besteld en gratis thuisbezorgd!

In winkel niet over frame maat gesproken. Nog over gebeld. Maar bleek goede inschatting van verkoper!

Pluspunten

Mooie winkel met breed assortiment en bekwaam en vriendelijk personeel.

Dit bedrijf is up to date in winkel en internet verkoop.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht