Pluspunten

Snel en efficient

een sms service wanneer ze precies komen in het tijdslot (bij mij waren ze 30min te vroeg - ik was toevallig thuis). Eventueel tijd voor een proef rondje fietsen?

Pluspunten

Goede service, afspraak prima nagekomen.Vriendelijk en correct tot nu toe.

Pluspunten

En prettige service in de winkel, goed uitleg en zijn er niet op uit om je een fiets aan te smeren.

Pluspunten

Vanmorgen is de fiets afgeleverd, keurig netjes optijd volgens afspraak. Vriendelijke man die goede uitleg geeft en plezier heeft in zijn vak. Mooie fiets, goed verpakt, zonder beschadigingen afgeleverd. Kortom wij zijn zeer tevreden. Ik beveel Peter Terlouw Tweewielers van harte aan.

Pluspunten

Duidelijke communicatie en een uiterst snelle levering. Fijn dat ze op voorhand bijna exact het tijdstip van leveren konden doorgeven. Fiets gemonteerd, zadel op maat gesteld en alles toegelicht gekregen. Ik het bedrijf zeker aanbevelen.

Pluspunten

Over het algemeen goede service. Wel slechte ervaring met een fiets waarbij ik vind dat er te weinig voor de klant is gedaan.

Betere communicatie met de klant

Pluspunten

Prima communicatie over levering. Heldere uitleg bij aflevering van de fiets.

Pluspunten

Deskundig personeel, breed assortiment. Fijn dat er eenvoudig proefritjes gemaakt kunnen worden op de verschillende fietsen.

Bij het afhalen van je nieuwe fiets moet je, als het druk is met reparaties, moeite doen om aan de beurt te komen (tussen de lekke banden-klanten door). Dat voelt niet klantvriendelijk aan, als je een paar duizend Euro voor die nieuwe fiets meebrengt. Zorg dat kopers van nieuwe fietsen niet moeten bedelen om geholpen te worden. Geef die prioriteit.

Pluspunten

Helaas was het fiets in de kleur die ik gekozen heb niet leverbaar maar ik kreeg dit ook meteen te horen met alternatiefvoorstellen; en ik heb binnen korte termijn met een snelle levering mijn fiets (in een ander kleur) thuis gekregen!

Zou fijn zijn als op de webshop (van fiscafree) ook een indicatie van beschikbaarheid/levertijd van de fietsen vermeld staat of een tipp om voor plaatsen van bestelling eerst via email met de winkel afstemmen of de fiets ook daadwerkelijk leverbaar is.

Pluspunten

Goede hulp bij het brengen van fiets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service.

Communicatie af te toe wat rommelig.

Pluspunten

Super goed geholpen telefonisch en bij het bezorgen van de fiets. De meneer nam zijn tijd om de fiets op de juiste hoogte in te stellen en alles uit te leggen. Perfecte service. Hartstikke bedankt!!!!

Geen. ga zo door.

Pluspunten

*Snelle en goede levering met tips en duidelijke uitleg. * Vriendelijke service * Houdt zich aan de afspraken v.w.b. tijdstip e.d. * Flexibel in locatie levering.

Pluspunten

Netjes binnen de tijd geleverd en tips gekregen voor de onderhoud van de fiets.

Kleine (lak)schade op de bagagedrager.

Pluspunten

Pluspunten

Binnen een week stond me fiets voor de deur. Netjes contact gehad met medwerker over wanneer de levering plaats vindt. Vriendelijke services. Top!

Pluspunten

Telefonisch goed bereikbaar, fiets is netjes afgeleverd.

Bezorger kwam niet binnen het bezorgmoment, en we moesten er zelf achteraan bellen om te vragen waar de bezorger was. Wellicht in de toekomst even een belletje als de planning uitloopt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service van de medewerker bij het afleveren van de fiets

De telefonische communicatie over de planning van het afleveren van de fiets verliep weinig klantvriendelijk

Pluspunten

duidelijke communicatie en goede levering

Pluspunten

Snelle levering,vriendelijk

Fiets beter afleveren! Versnelling werkte helaas niet optimaal

Pluspunten

Complimenten voor de fijne verkoper die alles goed heeft uitgelegd en de fiets rijklaar, thuis heeft afgeleverd.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht