Pluspunten

Enthousiast, klantvriendelijk

Pluspunten

Aflevering volgens afspraak

Pluspunten

Nadat bekend werd dat de levering niet volgens afspraak kon plaats vinden, werd er tot 2 x toe naar mij gebeld met de verwachte levertijd. perfect

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De man die de fietsen ophaalt en brengt is aardig en behulpzaam

Zorg voor een minder lange wachttijd voor reparatie en het ophalen en brengen van de fiets Zorg voor beter communicatie tussen de klant , ook over de kosten en niet achteraf . Beter naar de klant luisteren wat de klachten zijn en niet achteraf tijdens de reparatie terwijl het de noodzaak is dat de fiets gemaakt word.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Pluspunten

Super levering, mooie fiets, goede uitleg en hij nam de tijd. Ik had nog gevraagd om bezorging op een andere dag en dat kon ook meteen, dus super bedrijf.

Pluspunten

Klant vriendelijk

Pluspunten

Goede prijs Afleverservice heel goed Telefonisch goed bereikbaar

Onduidelijkheid over diefstalverzekering. (Te hoog vermelde prijs). Telefonisch opgelost

Pluspunten

Altijd vriendelijk, denken mee bij de aankoop, Niets is teveel. Vragen worden goed beantwoord en de aflevering is top met uiterst vriendelijk personeel. Je bent hier niet alleen klant maar ook gast. Dit is de 2e fiets in mijn gezin binnen 1 jaar en bevestigt waarom ik 40 km vanaf mijn woonplaats een fiets koop, iets wat je normaal binnen een straal van 10 km koopt. Alle lof ook naar Rens die mij voor de aankoop op een rustige manier mijn aankoop heeft begeleid. Binnnen 5 werkdagen van de fabriek en afgemonteerd, top!! Inmiddels rijd ik op deze fiets en rijd iedere dag vrolijk naar het werk met dank aan de monteur die mijn fiets heel netjes heeft afgemonteerd. De volgende fiets gaat hier zeker ook gekocht worden.

Ga zo door en chapeau voor dit bedrijf!!

Pluspunten

Klantgericht, goede service, vriendelijk personeel, mooie en ruime winkel

Pluspunten

Behulpzame en deskundige bediening.Snelle levering van de nieuwe fiets. 1 week.

Keuze menu bij tel. is in orde, maar bij het doorverbinden is de wachttijd naar de betr. AFDELING veel te lang.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, uitleg, geduld, vakkennis

Pluspunten

Perfecte service bij aankoop en aflevering !

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers en deskundig advies gekregen. Scherpe prijzen. Komen afspraken goed na.

---

Pluspunten

Prima aflevering en met zorg gedaan.

Pluspunten

Goede service. Uitleg over de fiets en zadel gelijk goed gezet. Prima!

Misschien de bezorger even met de klant alten bellen hoe laat hij er ongeveer is

Pluspunten

Prima op tijd. Netjes afgeleverd!

Pluspunten

Perfecte service

Pluspunten

Wij hadden een mooie Gazelle besteld. Deze was netjes op afgesproken tijdstip thuis afgeleverd en is hier netjes afgesteld. Helaas brak de allesdrager na twee maanden. Dit probleem is netjes opgelost door vanuit de garantie een nieuwe, in goede kleur na te leveren.

Pluspunten

Geweldige service, snelle levering.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht