Prettig geholpen door Bert

Supersnelle levering. Alles tot in de puntjes geregeld.

Perfecte service

Al bij binnenkomst erg fijn te woord gestaan. Geen opdringerig gedoe, goed advies. Veel keuze, uiteraard niet geheel onbelangrijk. Al met al, zeker de moeite waard. Ik zal kennissen adviseren naar deze winkel te gaan.

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk.

Bij vragen en onderhoud word je altijd goed en geduldig geholpen. Prima service!

Ik was een beetje huiverig om een fiets online te kopen maar het feit dat de fiets geleverd zou worden door een eigen monteur ipv koerier heeft me over de streep getrokken. En daar heb ik geen spijt van. Prima uitleg gekregen en de vriendelijke man nam alle tijd om de fiets goed af te stellen en mijn vragen te beantwoorden. TOP!

Prima en deskundig geholpen

Goede uitleg gekregen. Voldoende tijd geïnvesteerd, waardoor ik snel tot een keuze kon komen.

niet positief

heb mijn fiets voor een onderhoudsbeurt volgens afspraak op dinsdag 24 nov. gebracht en de beurt zou woensdag worden uitgevoerd . Echter mijn fiets werd pas op donderdag afgeleverd .

perfect

vriendelijk en precies als afgesproken

Compleet en vakkundig advies

Wij zijn vandaag fantastisch geholpen bij het uitzoeken van een ebike. Gedegen en reeel advies gekregen!

Prettig en vakkundig geholpen. Miste wel een kop koffie na afloop. Maar misschien komt het door de corona. Bij het ophalen van de fiets moest ik eerst van Ridderkerk naar Barendrecht fietsen en daarna weer terug. Ook daar had ik een kop koffie op prijs gesteld.

communicatie kan beter

de eerste beurt van onze nieuwe racefiets. had bij aflevering de manco's verteld. bij terugkomst was hier niets mee gedaan. Gelukkig is er wel direct mee aan de slag gegaan. Er was ook vergeten een bericht te sturen toen de fiets klaar was, dus ik heb zelf moeten bellen. gelukkig moest de voorvork gerepareerd en konden ze dit snel leveren, maar we moeten dus nog een keer terug. hopelijk gaat de communicatie dan beter. ben ik niet gewend van deze fietsenwinkel, want ze zijn altijd heel snel en duidelijk.

Uitstekend volgens afspraak

Fiets perfect thuis geleverd en ter plaatsen afgesteld

prima service, vakkundig en vriendelijk

Zeer vakkundig en vriendelijk geholpen en de bezorging aan huis was ook top.

Professionele hulp en snelle levering

Groot assortiment aan fietsen, fijne en behulpzame medewerkers en snelle levering.

Top service!!

Veel verstand van fietsen, grote keuze, goed advies, snel en vriendelijk, service gericht.

Tijd voor de klant

Vriendelijke medewerker die de tijd nam om uitleg te geven, de fiets goed af te stellen en onze vragen te beantwoorden.

Prima service en goede communicatie

Online afspraak gemaakt. Goede terugkoppeling van eventuele reparatie en prima leenfiets mee gekregen.

Veel deskundigheid en prima service.

Gewoon goede afhandeling

Geen nonsens, eerlijk en duidelijk.

uitgebreide informatie met vóór- en nadelen van verschillende types

Zeer positief, zowel bij oriëntatie gesprek, verkoop en oplevering.

Geweldige service, daar ben je als klant nog koning.

Ondanks dat je fiets wat problemen vertoond, blijven zij er alles aan doen om het naar tevredenheid op te lossen, en daar gaan ze heel ver in heb ik ervaren.

Goed geholpen

Mensen in de winkel weten waar ze over praten. Nemen ruim de tijd voor je en dringen je niets op. Was een zeer prettige ervaring.

Uitermate serviceverlenend!

Een luisterend oor bij het afgeven van de fiets. Prima doorvragen wat er was. De sms met het betaalverzoek en de servicebeurt was perfect uitgevoerd.

Uitermate tevreden

Een Sparta M11 TI gekocht. Goede uitleg ook tijdens aflevering. Na een aantal maanden de controller defect. Keurig vervangen onder garantie. Vriendelijk personeel.

Meer dan uitstekend!

1e service beurt, was snel klaar. Naar fietstassen gekeken en de hulp erbij was super prettig. Veel aandacht en begrip.

Gewelidge Service!

Zeer tevreden! Communicatie via telefoon, mail en sms je kan het niet missen! tevreden met hen snelle service en klantvriendelijk personeel!

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht