Pluspunten

Uitstekende communicatie. Goede service, nette en correcte levering

Pluspunten

Goede service, mijn vragen zijn geduldig beantwoord. De fiets is compleet gemonteerd afgeleverd op een tijdstip dat in overleg is bepaald. Fijn dat ze meedenken!

Over het hoofd gezien dat wij de fiets met een fietsplan wilden aanschaffen. Dit kon echter ook achteraf nog geregeld worden, dus uiteindelijk toch een prima service!

Pluspunten

Perfecte bezorging, nog nooit zo'n vrolijke bezorger meegemaakt! Prijs kwaliteit/verhouding is uitstekend!!! (Damesfiets Gazelle Orange).

Had geen mail met bevestigingsdatum gekregen. Peter Terlouw gebeld, kreeg meteen excuses (echt vergeten) en de leverdatum inclusief tijd te horen. Prima, geen smoesjes maar de waarheid vertellen, dat is wat wij als consument willen horen. Dat schept absoluut vertrouwen (daar kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

Pluspunten

Aardige medewerker, goede instructie voor het gebruik van de fiets.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keus en dichtbij huis

Aandacht voor de klant, nu een paar keer meegemaakt dat reparaties niet volledig worden uitgevoerd, ook de leenfietsen zijn slecht van kwaliteit. Te groot geworden misschien ?

Pluspunten

Heel goed geholpen door verkoper Fred, waaruit mijn zoontje Bram voor een schappelijke prijs een mooie nieuwe fiets met zijn verjaardag kreeg. Bij ophalen nieuwe fiets werd hard meegelopen om instructies aan Bram geven. Heel leuk en sportief.

Ga zo door.

Pluspunten

Bedankt voor de goede service - heel vriendelijke en behulpzame monteur - top!

Pluspunten

Fiets werd keurig afgeleverd met daarbij nog wat extra uitleg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantvriendelijk nette service komen afspraken na

Pluspunten

Scherpe prijs (internet), goede service en communicatie.

Pluspunten

Fiets via internet besteld en fiets klaar afgeleverd. Uitleg gehad en afgesteld door een vriendelijke meneer. Zoveel service aan de deur, top!

Pluspunten

doet wat het beloofd, geen fratsen, prima!

Pluspunten

levering was voorzien tussen 7.30/9.00, om 7.15 was de chauffeur er, een heel vriendelijke beleefde man die de kleine zaken die nog aan de fiets moesten gebeuren stuur vastzetten en mijn eigen pedalen plaatsen uitvoerde + ondertussen al 300 km gefietst en dat valt ook reuze mee, dus een gelukkige eigenaar

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd en tegen een scherpe prijs!

Pluspunten

Komt afspraken na, bij retour zonder problemen geld snel ook retour. Verder fijn dat een eigen bezorgdienst de fietsen goed en vakkundig aflevert. Top.

Geen!

Pluspunten

Goede en betrouwbare informatie. In de winkel ruim de tijd om een fiets te kiezen en te proberen waarna de fiets keurig op de afgesproken tijd thuis afgeleverd en afgesteld wordt.

Pluspunten

Prettige snelle levering, alles netjes gereed

Geen, vond het een prettige ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verder als globaal afstellen zadel hoogte en monteren pedalen zijn we niet gekomen. Stuur hoogte en zadel stand t.o.v. pedalen niet bekeken. Had de indruk dat monteur (bezorger) weer z.s.m. op pad wilde. Had me hier, de recensies die ik gelezen heb op Internet, iets meer van voor gesteld.

Kunt u zelf wel invullen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Beloofde levertijd op website niet gehaald. Andere websites gaven langere levertijden aan en juist daarom voor Terlouw gekozen. Maar levertijd was uiteindelijk 3 weken langer. Geen excuses, geen compensatie. Heel slecht. Onbetrouwbare informatie.

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht