slechte service
Na jarenlang mijn fiets gekocht en in onderhoud te hebben bij Peter Terlouw, heb ik afgelopen week voor het eerst een slechte ervaring opgedaan die ervoor zorgt dat ik er niet snel naartoe terug zal gaan. +/- 5 weken geleden een afspraak gemaakt. Ik heb de fiets woensdag netjes voor 9 uur afgeleverd. Gevraagd of zij mij konden bellen als er grote reparaties nodig waren. 's avonds om 18 uur gebeld dat de fiets was nagekeken en dat de ketting vervangen moest worden. Dit zou de volgende dag wel lukken hoorde ik. Donderdag niks gehoord, vrijdag rond de middag zelf gebeld en toen vernomen dat ze er net aan begonnen waren en dat als het meezat de fiets 's avonds nog klaar was. Vrijdagavond, zaterdagochtend niks gehoord, dus zaterdag rond 13:30 nog maar een keer gebeld. Na 22 minuten in de wacht te hebben gestaan, werd ik te woord gestaan en werd er wederom verteld dat de monteur er net aan begonnen was. Toen naar de winkel gereden om dit met eigen ogen te zien. Uiteindelijk een half uurtje gewacht en toen was die klaar. Het lijkt wel dat men pas met de fiets aan de slag ging, toen ik zei dat ik eraan kwam om te kijken. De ketting zit er netjes op, maar dit had toch geen 4 dagen hoeven duren? Nogmaals contact gehad met World of bikes en een nette oplossing geboden door mijn volgende beurt aan de racefiets te vergoeden. Ik beveel ze aan op basis van het verleden en de geboden oplossing.