Pluspunten

Levering op afgesproken tijd en vriendelijke bezorger

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen in de winkel, veel keus en nette prijzen.

Het duurde ontzettend lang voordat we werden geholpen in de winkel. We zijn zeker 30 min op zoek geweest naar een verkoper. Ook met de bezorgdatum kunnen jullie flexibeler zijn, nu was "we komen dan en zo laat" punt.

Pluspunten

Keurige aflevering aan huis. Juiste tijdstip. Goede uitleg van de fiets. Correcte bezorger.

Pluspunten

Goede service met vriendelijke en behulpzame medewerker

Pluspunten

Super service

Pluspunten

Goede service, duidelijke communicatie hoe het verdere verloop is nadat de bestelling is geplaatst. Bij aflevering ook goede uitleg.

Pluspunten

Snelle reactie, snelle levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- ik heb een fiets

- niet leverbare fiets niet op de site zetten (had een blauwe gekocht moest uiteindelijk een zwarte nemen) - levertijd op de site zetten (moest 6 weken wachten op de zwarte) - fiets beter checken voor afleveren (versnellingen staan verkeerd afgesteld)

Pluspunten

Fiets keurig afgeleverd binnen de vooraf gestelde tijden en duidelijke uitleg gehad van de zeer vriendelijke bezorger/monteur.

Pluspunten

Goede en snelle communicatie, vriendelijke medewerkers en erg goede service bij de thuisbezorging nieuwe racefiets!

Pluspunten

Nette service, goed bereikbaar en de man die de fiets kwam brengen zeer vriendelijk en behulpzaam.

Top zoals het is

Pluspunten

Snelle levering, zadelhoogte aangepast bij levering

Maak het contact persoonlijker door niet via de mail te communiceren

Pluspunten

Super uitleg gehad van de meneer! Heeft de fiets volledig voor mij ingesteld zoals ik wou en heeft een goede uitleg gegeven. Ik ben enorm blij met de E-Bike :)

Geen!

Pluspunten

Klantvriendelijk, Duidelijk, goede prijzen

Pluspunten

Goed contact via de mail en de fiets werd precies op het tijdstip afgeleverd als er aangegeven was. De bezorger was erg vriendelijk en vrolijk!

Fiets die ik graag wilde hebben bleek na de bestelling niet op voorraad. Wellicht volgende keer deze uit het assortiment halen. Gelukkig werden er alternatieven aangeboden en heb ik een eerlijk advies gekregen.

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Uitgebreidde uitleg bij levering.

Zorg dragen voor een eerste beurt in de buurt.

Pluspunten

Prettige persoon die kwam leveren...vriendelijk aan de telefoon. Duidelijke uitleg over fiets...

Durese lang voor mn bestelling binnen kwam

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

* Voordat de fiets werd afgeleverd was de communicatie goed. * de bezorger van de fiets was netjes en zorgde ervoor dat de fiets direct goed werd afgesteld.

Via de mail werd ik ingelicht dat de fiets tussen 7:30 / 9:30 bezorgd zou worden. Nadat het 9:30 was geweest had ik zelf contact opgenomen met het bedrijf. Het bleek dat de fiets tussen 9:00 / 11:00 bezorgd zou worden. Hier had ik geen rekening mee gehouden want ik moest om 11:00 werken. Het gekke was dat op het moment ik contact kreeg met de bezorger, hij wist dat er iets mis was gegaan met de planning. De vraag is dan waarom ik niet ingelicht werd hierover.

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit vriendelijke man bij aflevering goede uitleg ben heel tevreden

voor mij was alles goed

Pluspunten

Nette levering. Goede informatie. Mooi op tijd bezorgd.

Pluspunten

snelle levering, helemaal rijklaar en ter plekke nog het zadel e.d. aangepast!

geen

Voordijk 275