1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Fiets was er met 2 weken wat verteld was.

Fiets was bij aflevering niet afgesteld waardoor alle versnellingen vreselijk kraakten en doortrapten !! Ik moest dus weer helemaal terug want hier kan je niet mee fietsen. Vervolgens heel lang moeten wachten in zaak!! En hij was vuil van t smeer wat niet schoongemaakt was toen ik hem ophaalde!! Valt me dus erg tegen gezien de prijs wat ik er voor heb neergeteld ! Ik had verwacht dat ik voor die €79,00 die ik extra betaal in de winkel tov internet wel een RIJKLARE fiets heb die afgesteld (de versnellingen werkten niet)en schoon is. Anders had ik m beter via internet kunnen kopen en had ik hier niet zoveel extra voor hoeven betalen ! Dus die service is niet zoals wordt gezegd helaas! Erg jammer vind ik dat want dat is toch een domper als je je NIEUWE fiets ophaalt

Pluspunten

Via internet de fietsen besteld, per mail op de hoogte gebracht van de exacte leverdatum + tijdstip. Kortom een goede en snelle levering van 2 prachtig mooie fietsen voor een zeer scherpe prijs. Tevreden klanten dus.

Pluspunten

Erg goede website, scherpe prijzen, erg kundig personeel in de winkel en een zeer goede bezorger. Ben heel erg tevreden, kom zeker terug!!

Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie fiets, vriendelijke aflevering.

- niet geleverd op de dag waarop dit was afgesproken en op het laatste moment afgezegd door bedrijf. - geen nieuwe afspraak ingepland na afzegging. moest ik zelf achter aan. - lange levertijd.

Pluspunten

Ruime keuze, goed advies en er wordt kwaliteit geleverd

Het enige dat ik kan bedenken dat er niet zo snel een verwachting van levering wordt afgesproken. Want als het ineens druk wordt verschuift de datum van levering direct. Neem een ruime marge. Als de fiets eerder klaar is voor verzending is de klant aangenaam verrast.

Pluspunten

Uitstekende communicatie Klantvriendelijk

Pluspunten

Goede service. Top!

Pluspunten

Komt afspreken na!

Bij online bestelling zou het handig zijn als je bij een elctrische fiets kan kiezen welke soort accu je wil hebben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top, alles volgens afspraak en goed geholpen. Het kratje was ook gemonteerd.

Pluspunten

Heldere communicatie, duidelijke website, afspraken worden keurig nagekomen, levering naar volledige tevredenheid!

Niets dan goeds!

Pluspunten

levering volgens afspraak door kundige en super vriendelijke medewerker.

Pluspunten

Goede service, snelle levering en super vriendelijk personeel!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kwaliteit van opleveren fiets. Fiets beschadigd, niet afgesteld, kan grootste versnelling niet eens gebruiken. Gelukkig ben ik zelf ervaren Race/MTB-er en kan het een en ander gelukkig zelf oplossen. Totaal onacceptabel voor een fiets van €1100,- wat mij betreft.

Pluspunten

Snelle service, drie weken werd iets meer dan een week! Ontzettende sympathieke heer die fiets kwam afleveren. Fiets werd terplekke op de juiste manier voor mij persoonlijk ingesteld.

Pluspunten

Aan huis geleverd. Helemaal Top.

Pluspunten

Fiets werd keurig op afgesproken tijd geleverd.

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling

Pluspunten

Vriendelijk personeel, levering conform afspraak, netjes thuis afgesteld.

Pluspunten

Op tijd geleverd. Goede service

Pluspunten

snelle levering. prima geregeld

Pluspunten

Alles is goed verlopen zonder oponthoud

Voordijk 275

2992 AL Barendrecht