Filtre

trui & coltrui besteld dezelfde dag nog geleverd zeer tevreden.

In corona tijd heel snel geleverd, keurig verpakt

De meeste bestellingen laten langer op zich wachten in deze periode, maar dit kwam heel snel en netjes ingepakt met nog een persoonlijk berichtje, prima!

Prima en snelle service. Erg vriendelijk

Mooie artikelen, snel geleverd.

Top producten en top service

Altijd goede service, en nu ook bezorgen.

Top winkel.

Vandaag besteld, morgen in huis, wanneer kleren niet passen kan op dezelfde manier geruild worden. Niet goed geld terug!

Overzichtelijke site en snelle levering

Goed.

Mooie aanbieding, snelle levering. Leuk verpakt. Persoonlijk

SUPER

Klasse service

Prima ervaring, verzorgd en correcte afhandeling van het geheel.

Prima ervaring, verzorgd en correcte afhandeling van het geheel.

prima maar slechte communicatie

Fijn dat het via afterpay kan. 1 artikel stond niet op de pakbon. Werd maar niet geleverd. Gemaild en opeens kreeg ik een credit op mijn afterpay. Niet netjes om niet te reageren op mijn vraag waar 2e artikel bleef. Zou daarom niet gauw weer daar een bestelling doen.

Ik ben al jaren klant, en nog altijd tevreden. Sommige medewerkers, werken er al jaren. Hun hulp ervaar ik als zeer prettig. Vorige week iets online besteld, en binnen twee dagen al in huis. Is een keer iets niet goed, lossen ze het altijd goed op.

Het pakket zag er geweldig goed uit.

Helaas waren er wat problemen met de bezorging op PostNl. Ik heb jullie daarover gehaald, maar geen antwoord gehad. Inmiddels is het in goede orde ontvangen.

Supergoed,klantvriendelijk en behulpzaam. Geeft duemrect een vertrouwd gevoel. Aanrader!!

Supergoed! Klantvriendelijk! Behulpzaam! Vertrouwd gevoel! Zeker een aanrader! Voorbeeld: via de whatsapp ben ik geholpen met een vraag die ik had over de kleur van een broek. Direct werd er een foto naar me verzonden via WhatsApp, welke direct duidelijkheid gaf betreffende mijn vraag. Ook vriendelijke mensen trouwens. Ik had een T-shirt besteld. Dit bleek echter achteraf niet meer in voorraad. Als excuus kreeg ik gratis eenander T-shirt cadeau. Geweldig toch

order van website persoonlijk gebracht aan huis, top!

Goed !

Geweldige service en kwalitatieve moderne collectie

Leren jas telefonisch besteld, werd dag erna op afspraak afgeleverd. Zeer kundige en vriendelijke medewerker. Bedankt en graag tot een volgende aankoop!

Overzichtelijk, en duidelijk

Zoals boven. Het enige puntje ter verbetering: Zet de samenstelling van materialen bij de producten. Ik kan bijv. niet tegen wol, maar kon bij bijv. de truien niet zien of er wol in zat, en heb toen toch besloten, om deze niet te bestellen.

Correct, snel en mooi

Snelle en correcte online levering !

Top service,zelfs in deze corona tijd

Top, snelle levering aan huis. Snel antwoord via de app over vragen over maat etc.

Snel, netjes, persoonlijk.

Ik had maar een kleine bestelling, maar die werd de volgende dag netjes verpakt en met een persoonlijk bericht geleverd.

Klantvriendelijke benadering met snelle levering.

Super service en snelle levering

Snelle levering, mooi verpakt, top service!

Alweer top service

Hoe gemakkelijk is shoppen op deze manier: je zoekt online wat uit, krijgt het thuis gebracht, past eea op je gemak en vraagt om niet gewenste kleding weer op te halen. Prima geregeld

aanlevering inclusief persoonlijk bedankje gadget, komt heel vriendelijk over

Snelle en persoonlijke levering

Ondanks webshop, toch een persoonlijk gevoel overgehouden door de handgeschreven kaart bij de bestelling.

71 Markt

Beek 6191 JK