behulpzaam, Gezellig, koffie haha

Helaas teleurstellend

Ik ben nog nooit in de winkel geweest omdat ik te ver weg woon maar Ik ben er van overtuigd dat het een prachtige winkel Is. Online was Jullie winkel de eerste keer voor mij. Het jasje was prachtig maar de kleur op de website , taupe, was heel anders dan het groene jasje wat bezorgd is. Dit vond ik erg jammer en teleurstellend. Er stond ook groen op het kaartje. Dan is het niet leuk dat je het jasje moet terugsturen. Beetje knullig ook dat er niet even naar gekeken word. De verwerking van het retour ging tot nu toe goed, hoewel het geld er nog niet op staat maar dat kon even duren begreep ik. Het risico van online kopen. Ik hoop ooit jullie winkel eens te bezoeken met een betere ervaring.

Snelle bezorging met leuke pen als presentje erbij.

Suppa alles perfekt

Goed verpakt snel geleverd en mooi en goede kleren

Ongedwongen klantvriendelijke sfeer

Fijne sfeer in de winkel. Behulpzaam personeel en een zeer grote keuze zowrl voor dames als heren. En uiteraard de lekkere koffie

Goed aanbod, veel keuze. Prima servive!

Leuke, gezellige winkel met veel aanbod. Goede kwaliteit en erg behulpzaam. Je krijgt er ook nog een lekker kopje koffie!

Goede service en advies

ook via de webshop goede service!

normaal gaan we altijd in de mooie winkel de kleding kopen. nu eens via internet gedaan, ook nu een goede service. wat jammer is dat je geen punten spaart als je via de webshop besteld in de winkel wel.

Gerne wieder

Das Personal sehr freundlich und hilfsbereit

Prima geholpen

Veel keuze en vriendelijke, behulpzame verkopers

De verkopers en -koopsters bieden vriendelijke, deskundige hulp. Geven goed advies. Er is mooie kleding van goede merken. Niet goedkoop maar prijs/kwaliteit is prima!

Leuke winkel!! Zeer vriendelijk personeel!

Top winkel!

Heel tevreden

Duidelijke website en snelle levering

Veel keus, snelle levering

Je wordt altijd super geholpen.

Je wordt altijd super geholpen.

Geweldige bediening

Zeer vriendelijke,behulpzame en vakkundige bediening. Na een geslaagd bezoek aan de winkel het pand met een brede glimlach verlaten. Wij zullen zeker uw winkel bij familie en vrienden aanbevelen.

Snel en goed verzorgd

Snelle levering, mooi ingepakt en met een handgeschreven kaart erbij, wat het heel persoonlijk en attent maakt. Ga zo door!

Zeer goed.

Prettige web-site, super snelle levering en pakje heel mooi verzorgd.

Leuke kaart met handgeschreven tekst

Netjes verzorgd pakket super ga zo door

Goede service.

Snelle levering en mooie kleding

Zeer snel

Goed product zeer snelle bezorging

Pakket altijd mooi en persoonlijk ingepakt

De bestelling was zeer mooi ingepakt een persoonlijk kaarten erbij gaf nog wat extra's Was een kadootje om te krijgen en uit te pakken. Top

Maat op voorraad, snelle levering en ingepakt als cadeau!! Heel gaaf!!

Snelle en goed verzorgd

Bestelling was netjes ingepakt en goed verzorgd. Persoonlijk geschreven kaart was fijn om te krijgen.

71 Markt

Beek 6191 JK