super

Fijne verkoper,nam de tijd.

Zeer vriendelijk geholpen.

Heel fijn en goed geholpen. En heel vriendelijk.

Top collectie

Prettig winkelen in een goede ruimte.Grote keuze in kleding.

Ruime keuze

Heel veel merken voor ieder wat wils

Product is top!

Het product is geleverd zoals ik had besteld. Keurig in de verpakking, helemaal niks mis mee. Ik vond alleen dat het qua bezorging te lang duurde. Ik heb het op maandagavond besteld en kreeg het pas dinsdag een week later binnen. Dat is het enige min puntje! Voor de rest gewoon goed!

Prima, snelle levering, gekochte is zoals plaatje aangaf.

Snel geleverd en netjes verpakt bezorgd.

Professioneel

Goed geïnformeerd over de voortgang van de bestelling. Ook tijdens het retourneren op de hoogte gehouden.

Er is veel keuze

Je word goed behandeld

Er wordt veel gedaan om de klant goed te helpen

Ondanks een vergissing bij een bestelling wordt alles gedaan op de klant goed te helpen. Super service.

Voor ieder wat wils!

Enorm assortiment.

Levering zoals aangegeven

Goede ervaring

Uitstekende service

Mijn korte broek Studio Annelies paste niet en ik werd keurig geholpen met retour sturen en het geld stond binnen 2 dagen op mijn rekening. Top

Snel en goed geleverd

Mooie jurk

Geweldig!

Om 5 minuten voor 15.00uur telefonisch contact gehad met medewerker volgende dag had ik de bestelde broek in huis. Top!

Heel attent, super service, perfect geleverd met veel aandacht

Zo leuk dat het pakket er prachtig uitzag en een mini toblerone bevatte. Snelle, goede service

Studio anneloes

Ik kreeg het los verpakt in een kartonnen doos, er zat geen plastic om de shirts heen. Ze waren gekreukt. En konden door het karton haaltjes inkomen. Het enige wat ze melde sorry.

Echt correct

Zowel de eerste levering ( foute maatkeuze op basis van maattabel PME ) als de tweede liepen zeer vlot. Terugbetaling 1e bestelling gebeurde zonder problemen. Ik koop nog … en met vertrouwen.

Uitstekend.

Lengtemaat 38 van een PME broek (geen spijkerstof) via de website besteld. De broek werd keurig verpakt enkele dagen later bezorgd. Castelijn, bedankt voor de goede service. Ik ben een tevreden klant.

Teleurgesteld na annulering complete bestelling

Een broek en een overhemd besteld. Door een fout in de voorraad werd de broek geannuleerd. Ik kreeg er wel netjes een mailtje van. Vervolgens meer dan een week afgewacht. Het overhemd bleek óók niet leverbaar. Daar werd ik wel netjes over gebeld. De afhandeling is correct, maar ik kan moeilijk zeggen dat ik tevreden ben. Je bestelt een set kleding en uiteindelijk heb je niets. Hierdoor is voor mij de drempel om nog eens iets te bestellen bij deze webshop erg hoog geworden.

Goedemorgen ik heb mijn broek op tijd deze was keurig op tijd maar paste niet dus weer retour

Snelle levering, ik heb helaas nog geen reacties gehad voor de retour Dat het geld op mijn rekening wordt gestort . Mvg.Hendrie

Veel te laat bezorgd

Ik had een polo shirt besteld voor mijn vriend zijn verjaardag maar kwam helaas veel te laat aan! Erg jammer!

top

snelle levering duidelijke website top merken prima service

Snel en perfect verzorgd en bezorgd

Snel en perfect verzorgd en bezorgd, kleine administratieve fout werd snel opgelost.

71 Markt

Beek 6191 JK