Ik ben erg tevreden over castelijn mode beek. Je wordt goed geholpen en het is een prachtige winkel met mooie kleding.
Hoi José, Bedankt voor je beoordeling, hier zijn we blij mee! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Super winkel leuk personeel service uitmuntend
Hoi Bjorn, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Personeel is altijd vriendelijk en is eerlijk in hun advies.
Hoi Paula, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Winkelen bij Castelijn voelt aks thuis komen in een warm bad.
Hoi Claudia, Bedankt voor je beoordeling, hier zijn we blij mee! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Vriendelijk en heel behulpzaam
Hoi Sonja, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Vriendelijk personeel en niet opdringerig. Deskundige hulp bij het uitzoeken van de juiste kleding bij ieder figuur en/of gelegenheid. Gratis vermaak mogelijk. Ruime keuze.
Hoi Monique, Bedankt voor je beoordeling en de tip! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Mooie grote winkel met diverse leuke merken voor man en vrouw en vriendelijk en gastvrij personeel
Hoi Hélène, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Een nieuw pak gekocht. Een bijpassend buttomdown hemd was in de winkel niet aanwezig. Geen enkel probleem, met de produktmap van de leverancier samen gekeken naar een passend hemd en drie dagen later was het beschikbaar in de winkel. Resultaat: een mooie nieuwe combinatie gevonden, vriendelijk geholpen en ik ben zeer tevreden. Ik heb al leuke reactie op mijn nieuwe pak gekregen.
Hoi Fred, Bedankt voor je beoordeling. Hier zijn we blij mee! Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Uitstekend geholpen. ik was voor de eerste keer klant, meteen iets besteld voor mij, snelle reacties en hulp, heel vriendelijk!
Hoi Bianca, Bedankt voor je beoordeling. Hier zijn we blij mee! Alvast veel plezier gewenst met je bestelling en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Ik moest een speciale outfit hebben en met hulp en geduld van de verkoopster Heb ik iets super leuks gevonden.
Hoi Loes, Bedankt voor je beoordeling! Hier zijn we blij mee. Veel plezier met je aankoop! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Daarmee is natuurlijk alles al gezegd.
Hoi Henk, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Top service.
Hoi T, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Je wordt goed geholpen door vriendelijk personeel en de zaak heeft een goede uitstraling met een breed assortiment.
Hi Agnes, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Als boven
Hoi Felix, Bedankt voor je beoordeling en voor de tip! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Zeer behulpzaam en goed advies
Hoi M. Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Ben al lang klant van Castelijn in andere plaats nu voor het eerst in Beek bij Castelijn geweest , de supervriendelijke en zeer bekwame bediening sprak mij zeer aan waardoor ik vanaf nu vaste klant ben
Hoi Jan, Bedankt voor je beoordeling. Hier zijn we blij mee! Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Goede service en eerlijk advies
Hoi Regina, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Mooie collectie met geweldig leuk personeel. Voelen ons altijd zeer welkom
Hoi Anouk, Bedankt voor je beoordeling, wat fijn om te horen! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Sinds ik bij Castelijn mode kom word ik altijd goed geholpen door Pascalle en / of Inge om de juiste keuze te maken Een eerlijk advies vind ik heel belangrijk omdat ik zelf vaak onzeker ben wat te dragen
Hoi, Bedankt voor je positieve beoordeling, hier zijn we blij mee. Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Heb een mooie PME sweater gekocht via internet die binnen enkele dagen netjes bezorgd is. Vond de kleur niet helemaal mooi en wilde hem omruilen voor een andere. Was totaal geen probleem. De volgende dag een mail met de retourcode en binnen enkele dagen was mijn andere sweater er al. Altijd leuk om bij het openen van de doos een chocolaadje te ontvangen.
Hoi Jeffrey, Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je aankoop! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Bezorg en tevens retour kosten worden berekend. Kosten 4,95 en 7,65 Mijn bestelling is inmiddels al bijna 2 weken geretourneerd en heb het aankoopbedrag nog niet terug ontvangen! Ik ga hier niet meer bestellen.
Beste Conny, Wat vervelend om te lezen dat u een slechte beoordeling heeft geplaatst op onze website. Graag zou ik vanuit ons willen reageren op uw review. Wij hebben geen verzendkosten en onze retourkosten via DHL zijn €6,04. Ook zien wij terug in ons systeem dat uw bestelling niet verzonden is geworden maar dat wij die vanuit onze kant geannuleerd hebben omdat dit artikel niet bij ons op voorraad was. Helaas viel het artikel ook niet meer te bestellen bij onze leverancier. Hier heeft u een mail van ontvangen vanuit ons. Wij gaan er dus vanuit dat er misschien een misverstand is ontstaan? Omdat wij ons hier, als winkel, niet in herkennen. Wij horen graag van u bij verdere vragen! 0464202050 [email protected] Met vriendelijke groet, Anouk
klantvriendelijk en betrouwbaar
Hoi Violetta, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Er zat een kleine versnapering in de verpakking en een leuke tas, dit vond ik een leuk gebaar. Helaas pasten de schoenen niet en moest ik ze op eigen kosten terug sturen. De klantenservice is ook via whatsapp bereikbaar, heel handig.
Hi Angela, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Helaas ging aankoop niet door doordat het product toch al was uitverkocht maar erg prettige communicatie hierover en snelle afwikkeling van terugbetaling
Hoi Mjon, Bedankt voor je beoordeling! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek
Snelle levering en goede service
Hoi Rene, Bedankt voor je beoordeling, veel plezier met je aankoop! Groetjes, Lisa Castelijn mode Beek